Keräilyerä asukuvia

Siirtelin kuvia koneelle ja löysin otoksia, joista on ollut tarkoitus tehdä asukuvapostaus. Kuvia on kuitenkin ehditty ottaa liian vähän tai niistä suurin osa on ollut totaalisen julkaisukelvottomia (minun takiani), että yhtä omaa postausta ei siitä asusta saa muodostettua.
Päätinkin nyt julkaista tällaisen keräilyerän kolmesta asusta, joista on vain muutama kuva ja yhdestä peräti vain yksi.
Hauska sattuma on se, että kaikki kuvat ovat muiden Fashion Armylaisten ottamia. Nämä tytöt osaa ottaa kuvia. 
Kiitos kuvista menee: Marialle, Alinalle, Essille ja Heidille! <3

Ensimmäiset kuvat on otettu Boot campin ensimmäisen päivän illalliselta. Oltiin ottamassa asukuvia kun tuli kutsu syömään. Nälkä oli niin hirmuinen, että kuvat saivat jäädä. Ulkona oli myös älyttömän kylmä tuuli, joten kynttilänhämyinen sisätila tuntui houkuttelevalta jo senkin takia.
Takki, Gina Tricot / Huivi, Zara / Mekko, Acne / Korut, Weekday, Mulberry, Aldo, H&M / Kengät, Bianco (saatu)
Seuraavat kuvat on myös Kööpenhaminasta, mutta nyt on vaihdettu vapaalle. Jäimme Essin kanssa viettämään ekstra vuorokauden Tanskaan ja suuntasimmekin sunnuntai-iltana yli satavuotiaaseen Tivoliin. Se oli kyllä unohtumaton kokemus kauniine valoineen ja muutenkin siellä vallitsi jotenkin niin uskomattoman hieno tunnelma. Takki, Selected Femme / Huivi, Mulberry / Toppi, COS / Hame, H&M /Neule, Cubus / Sormukset, Weekday
Viimeisenä haluan esitellä asun, josta on vain yksi onnistunut kuva. Mutta se yksi riittää, sillä tämä kuva on ehdottomasti yksi lempparikuvani ikinä. Olen aina rakastanut Helsinkiä ja tykkäänkin siellä käydä aika usein läheisiä moikkaamassa. Olen kuvassa "keskellä Helsinkiä" ja ehkä myös siksi tykkään tästä niin kovasti. <3 Kuva otettiin kaksi viikkoa sitten kun olin Helsingissä neljän päivän ajan työ ja blogi juttujen parissa, Hullareita unohtamatta. 

Hattu, lainattu Heidiltä (harmi, se on niin ihana) <3Huivi, Acne / Takki, Selected Femme / Rannekoru, Gina TricotHousut, Dr.Denim / Kengät, Bianco (saatu) 
Mitäs tykkäsitte tällaisesta keräilyerä postauksesta? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit