Kesä 2012 kuvina

Kesän toinen lomani starttasi eilen! <3
Oikein hävettää, että miten vähän olen kesän aikana tänne ehtinyt kirjoittamaan. Aika on mennyt niin äkkiä, että tuntuu kuin kesä olisi jäänyt välistä kokonaan minun osaltani.
Onneksi kesään on jotain muutakin, edes vähän, mahtunut kuin töitä. Vaikka tällä viikolla lämpimiä päiviä olikin on minun pakko myöntää, että syksy on tulossa! Olin eilen ystäväni synttäreillä ja istuimme iltaa terassilla, seitsemän aikaan vilu iski ja nahkatakki oli haettava päälle ja jalat kiedottava huiviin. Tuntui haikelta, missä se kesä oli?
Vielä peukuttelen, että ensi viikolla edes vähän olisi lämpöä jäljellä naapurissamme, koska huomenna hyppään lentokoneeseen ja suuntaan Tukholmaan.
Laatuaikaa rakkaan ystävän kanssa olisi tiedossa perjantaihin saakka! <3

Ennen reissua ja sen aikana tulevia kuulumisia listaan kuluneen kesäni teille tänne kuvina.Tällainen kesä siis minulla on ollut tähän mennessä, lasken elokuun vielä kesäkuukaudeksi ja sen tapahtumista on vielä tulossa infoa Tukholman merkeissä. Vasta sitten syyskuussa alan puhumaan syksystä! :)
Millainen kesä teillä on ollut?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Sun ruokakuvat on aina niin parhaita 😊 Tuli nälkä!
www.blogger.com/profile/130219116648997246
Reetta Ekström,
Kiitos Jenna! 😊 Ruoka on lähellä sydäntä, heh! <3 Oon muuten tänkin postauksen kaikki ruokakuvat ottanu iPhonella. Ei tarvii kantaa kameraa mukana erikseen 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Diina-Maria,
Mulle tuli kans kauhee nälkä! 😃 Ihania kuvia 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805