Kesäinen Turku on parasta

En varmaan koskaan kyllästy hokemaan sitä, miten kovasti rakastan kesää.
Kesällä tulee tehtyä aina niin paljon kaikkea kivaa. Pienet arkiset asiat ovat kesällä luksusta, koska niistä voi nauttia ulkona auringon paistaessa.
Elän kesästä ja oikein tunnen miten paljon jo nyt olen saanut siitä kerättyä energiaa. Kesää ja hyviä ilmoja on varmasti vielä ainakin kuukauden verran edessä päin ja siihen kuukauteen mahtuu myös reilun viikon mittainen kesäloma yhdessä rakkaani kanssa. <3
En malta odottaa! Työkiireiden takia ei olla lähes kahteen vuoteen ehditty tekemään mitään reissua yhdessä, jos ei viime kesän lintsipäivää lasketa.
Fiilis on mahtava, sillä varattiin pieni irtiotto arjesta aina niin ihanaan Tukholmaan.

Mutta nyt palataan parin viikon taakse ja kesäpäivään Turussa.
Tykkään kovasti Turusta, koska sinne meno tarkoittaa yleensä aina rakkaiden ystävien näkemistä. Kesäisin rakastan kaupunkia täysillä. Jokirannassa kävely, auringon paiste, kesäfiilis, terassit, jokilaivat - kaikkea niitä löytyy Turusta.
Suosikikseni on noussut takuuvarma aurinkomesta, Blankon terassi.
Kirjoittelinkin jo kesällä aiemmin kesäpäivästäni Turussa ja miten toivoisin saavani viettää sellaisen uudelleen.
Sää suosi ja soulmaten kanssa päästiin sellaista kesäkuun viimeisillä päivillä viettämään.
Kolme lähes samanlaista kuvaa, sori, mutta toi salaatti vaan oli niin huippu, etten osaa valita parasta kuvaa. Olen aika monelle jutulle allerginen, mutta riskillä valitsin tämän salaatin jota jo viimeeksi listalta kuolasin. Riski kannatti ja pystyin hyvin syömään lähes kaiken. Avokado on viimein löytänyt tiensä minunkin sydämeeni. Tällä viikolla ostin niitä ensimmäisen kerran pussillisen kotiinkin, nam.


Käveltiin Blankolta tsekkaamaan Aurajoessa parkissa ollutta upeaa jahtia. Olisi niin siistiä päästä yhdeksi päiväksi ottamaan aurinkoa tuollaisen kannelle - ei sen edes tarvitsisi liikkua mihinkään. 

 

Farkkupaita, H&M / Laukku, Marc by Marc JacobsMekko, Diesel / Rannekorut, Zara / Sormukset & aurinkolasit, Bershka Kengät, Vagabond / Kynnet, Bio SculptureMuovikassi, Zara = jotain kivaa alesta syksyä ajatellen. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit