KESÄN SÖPÖIN TUOKSU + ARVONTA

Tuoksut ovat aina olleet iso osa elämääni. En pystyisi elämään vain yhden tuoksun kanssa, koska haluan valita tuoksun aamuisin asun ja fiiliksen mukaan. Välillä on niin leimi olo, että jätän tuoksun laittamatta kokonaan. Kannan käsilaukussani aina jotain tuoksua matkassa mukana. En välttämättä lisää tuoksua päivän aikana kertaakaan, mutta jos tajuan tuoksun jääneen kotiin niin ahdistun. Siirryin jokunen vuosi sitten parfyymeistä kokonaan Victoria's Secretin body misteihin, koska ne on vaan niin mun juttu.

Tänä kesänä sain testattavaksi useamman muotitalon parfyymin. Pitkän body mist aikakauden jälkeen tuntui voimakkaampi tuoksu freesille vaihtoehdolle. Amerikkalainen Juicy Couture on viehättänyt minua brändinä jo vuosia ja jossain kohtaa hamstrasinkin heidän vaatteitaan internetin ihmeellisestä maailmasta. Vaatteissa minua kiehtoi niiden leikkisyys, söpöys ja tyttömäisyys. Glitterpintainen Juicy Couturen Viva La Juicy Rose -tuoksun pahvikotelo kiinnitti huomioni välittömästi, koska sen sävystä tuli mieleen koko kesän haaveideni kohteena ollut hattara.

Ja sen tuoksu oli yhtä ihana ja leikkisä kuin pullokin. Sanoisin että se tuoksui: kesälle, karkille (varsinkin vaahtokarkille), hattaralle, kaikelle pinkille ja tietty sille ruusulle. Hajuvesipullo on niin söpö, että tulen säästämään sen varmasti ikuisesti. Pullo vetoaa minua kuvailemaan tuoksua kaikella makealla ja suloisella, mutta tämä tuoksu ei ole kuitenkaan sellainen överi makea. Glitterisen pinnan alta löytyy meinaan kesäisen raikas tuoksu.
Eikö näytäkin aika herkulliselle tapaukselle?
Kiinnostaisiko saada tämä söpöliini itsellesi?

 Kuten otsikossa lupasin niin postaus tosiaan sisältää myös arvonnan ja arvottavana on juurikin tämä Juicy Couturen tämän kesän uutuustuoksu Viva La Juicy Rose EdP 100ml koossa. Tajusin just, että tämähän on ensimmäinen arvonta muuton jälkeen, jonka täällä blogin puolella järjestän. 
Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta jotenkin. Jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdallesi niin sisällytä kommenttiisi joko sähköpostiosoitteesi tai instagramin nimimerkkisi. Tiedän, että kaikki eivät tykkää laittaa sähköpostiaan kommenttikenttään, niin siksi otin vaihtoehtoihin mukaan myös tuon instagramin. Voin ottaa sinuun silloin yhteyttä instan directin kautta. 
Arvonta käynnistyy nyt ja päättyy sunnuntaina 14.8 klo 22.00. Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa viikonloppua!
XX Reetta
Arvontapalkinto saatu blogin kautta.

Tykkää-merkinnät