Kesän tuoksuun herääminen + ACO arvonta

Rakastan tuoksuja ja voisin jopa sanoa olevani riippuvainen niistä. Päiväni ei käynnisty ilman kupillista teetä eikä myöskään ilman mitään tuoksuvaa tuotetta. Saan itseni mukavasti hereille menemällä suihkuun. Mitä väsyneempi olen niin sitä ihanammin tuoksuvia tuotteita käytän juuri silloin.
Olenkin saanut apua heräämiseen ACOlta, jonka kesältä tuoksuvat limited edition body lotion ja shower cream päätyivät hyllylleni jokunen viikko sitten. Suloisen vaaleanpunaiset purkit ovat jo pakkauksena ansiosta houkuttelevat. Atooppisen ihoni takia suosin ainoastaan kosteuttavia suihkusaippuoita ja tämä on juuri sellainen. Ihanan tuoksunsa lisäksi se sisältää luonnollisia öljyjä.
Sanoinkin äsken tuotteiden tuoksuvan kesältä. Oikeasti tuotteet tuoksuvat vadelmalta ja raparperilta. En muuten ole koskaan edes ajatellut, että miltä raparperi tuoksuu - olen aina vaan yhdistänyt sen kesään. Siksi lähdin nytkin heti puhumaan, että nämä tuotteet tuoksuvat kesältä. Muistan monet lapsuuden reissut isovanhempien luokse maalle ja sen valtavan määrän raparperia. Halusin silloin ja haluan edelleen joka kesä syödä jokusen raparperin ihan sellaisenaan. Rakastan kirpeyden makua ja siksi varmasti myös tykkään raikkaista tuoksuistakin.


ACO uudisti ilmeensä täysin tänä vuonna ja en voi kuin kääntää peukut pystyyn. Muutos on huikea ja uudet pakkaukset ovat todellakin makuuni - sellaisia ihanan yksinkertaisen tyylikkäitä. Olen aina pitänyt apteekkituotteita tylsinä juuri rumien pakkausten takia, mutta nyt minun on aika korjata asennettani. Asennettani on syytä korjata myös sen osalta, että olen kuvitellut kauan apteekissa myytävien tuotteiden tuoksuvan vain muovilta. Atooppisen ihoni takia käytin koko lapsuuden valkoista, pumppupullosta tulevaa rasvaa, jonka hajutonta tuoksua en tänä päivänä kestä lainkaan. Olenkin kiitollinen etten enää joudu aloittamaan aamua tällä rasvalla vaan ihoni saa tarpeeksi kosteutusta esimerkiksi tästä ACOn kesältä tuoksuvasta kosteusvoiteesta.
Toinen ACOsta oppimani asia on se, että se on suunniteltu erityisesti pohjoismaiselle iholle. Se antaneen selityksen myös sille, että miksi juuri ACOn kasvoille tarkoitettu itseruskettava voide on ollut suosikkini jo vuosia. Koska se on suunniteltu meille vaalea ihoisille pohjoismaalaisille niin siitä ei tule mitään överiä lopputulosta.
 ACOn uudistunutta ilmettä pääsee ihailemaan apteekkeihin jo nyt ja näitä limited edition tuotteita löytyy samalta hyllyltä tämän kuun aikana ja aina siihen asti kun tuotteita riittää. Jos vietämme taas juhannuksen maalla niin pakkaan ainakin nämä purkit matkaan mukaan.
Kiinnostaisiko sinuakin saada nämä ACO limited edition tuotteet matkaan mukaan vaikka juuri juhannuksena tai ihan muuten vaan? No nyt se on mahdollista sillä minulla on ilo arpoa kaksi settiä näitä tuotteita teille lukijoilleni ja yhden setin arvon vielä erikseen Instagram seuraajieni kesken. 
Koska kesä kolkuttelee jo ovelle ja kesäiset vaatteet pääsevät pian nauttimaan aurinkoisista päivistä niin kysynkin teiltä: Mikä on kesän parhain asuste? 
Vastaamalla tuohon kysymykseen tämän postauksen kommentti osioon la 30.5 klo 22.00 mennessä olet mukana näiden ihanien tuotteiden arvonnassa. Tai sitten voit osallistua arvontaan Instagramissa (tai vaikka molemmissa.)
Ihanan kesäisiä päiviä kaikille ja onnea arvontaan! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anu
,
Ihanimpia kesäasusteita ovat raikkaan väriset ja näyttävät korut, erityisesti suuret sormukset. Ja toki nätisti punatut ja hymyilevät huulet 😊
Uraäidin Ruuhkavuodet,
Kunnon lierihattu!
www.ruuhkavuodet.net
Laura
,
Hmm koitin pitkään keksiä jotain omaperäisempää, mutta kyllä ne vaan on aurinkolasit! Kesällä pidän hiuksia erityisen paljon kiinni, joten arskat toimii hyvänä asusteena myös silmiltä ylös nostettuina!
Tanja
,
Huivi päähän, koska se suojaa hiuksia auringolta, ehkäisee auringonpistoksen, antaa vapaapäivän hiustenlaitosta ja näyttää ihan törkeän hyvältä 😊
Nata
,
Kesän parhain asuste on HYMY ! Kun aurinko paistaa ei voi muuta kun hymyillä ja nauttia kesästä. 😉
MaijaHoo
,
Nilkkakoru, ehdottomasti! Ihana mies käsipuolessa ei sekään tietty haitaksi ole.
Kepa
,
Kesän parhain asuste on mökiltä löytyvät isovanhempien vanhat hatut! Aivan paras mökkiasuste kesälle. Aurinkolasit ehkäpä muuten.
Jane,
Sanoisin, että ehdottomin ja paras asuste on HYMY! Koska hymyistä ihmisten kasvoilla aina huomaa, milloin kesä on saapunut Suomeen 😃 Mutta hyvänä bonuksena tietty arskat päässä.
yhtakuinkolme.blogspot.fi
[…] päähäni. Juhannus on minusta ihana juhla ja siihen liittyy paljon muistoja. Kerroinkin aiemmassa ACO postauksessani, että aion pakata mukaani maalle nämä Acon tuotteet ja jos joku haluaa toteuttaa tämän saman […]
bellablogit.fi/2015/06/07/aco-ja-muut-kesan
[…] päähäni. Juhannus on minusta ihana juhla ja siihen liittyy paljon muistoja. Kerroinkin aiemmassa ACO postauksessani, että aion pakata mukaani maalle nämä Acon tuotteet ja jos joku haluaa toteuttaa tämän saman […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2015/06/aco-