Keväinen synttäriarvonta

Tänään viimeistään se todellinen kevätfiilis iski. Auton mittari näytti töihin kurvatessa +10 ja arskat oli pakko laittaa päähän, että näkisi jotain. Tämä päivä jos mikä on hyvä päättää sillä, että käynnistetään blogin ensimmäinen arvonta täällä Bellan puolella.


Blogini täytti maanantaina kolme vuotta ja sen kunniaksi olisi keväinen synttäriarvonta paikallaan. Tuumin, että haluan järjestää teille arvonnan sellaisista tuotteista joita itsekin suosin. Ihanasti kysymäni tahot lähtivät ideaani mukaan, kaikki kiitokset siis heille tämän arvonnan onnistumisesta. Tilasin Ceciliin viime viikolla kevään uutuus Invisibobbleja ja koska ne ovat lemppari ponnareitani oli pakko saada yksi paketti niitäkin mukaan arvontaan. Ja kuka nyt pärjää ilman ponnareita, joissa on söpösti hilettäkin? ♥


Palkintona on niiden Invisibobblejen lisäksi Glo Mineralsilta: huulikiilto, luomiväri ja lid primer, jolla saat luomivärin kuin luomivärin kestämään luomillasi aamusta iltaan. Glo Minerals on yksi ehdoton luottosarjani meikkien suhteen. Biozellilta sain kaksi ihanaa color maskia mukaan arvontaan. Tuolla rasberryllä saa muuten ihan oikeasti suloisen vaaleanpunaiset hiukset. Ja siihen sävyyn sitten sopiikin pinkki Tangle Teezer, harja, joka ei pahemmin esittelyjä kaipaa.


Kun otin kuvia tätä postausta varten tulin siihen tulokseen, että tällä setillä on aika mahtava startata kevät. Yksi onnellinen siis voittaa nämä kaikki tuotteet ja tässä tulisi ohjeet arvontaan osallistumiseen:


Kommentoi tätä postausta jotenkin, sana on täysin vapaa, mutta muista täyttää sähköposti sarake, (näkyy vain minulle) jotta palkinnon osuessa kohdallesi pystyn sinut tavoittamaan.


Koska palkinto on mitä ihanin, haluan tarjota mahdollisuuden osallistua arvontaan kahdella arvalla – seuraamalla blogiani facebookissa tai bloglovinissa (tai jos seuraat jo) tuplaat mahdollisuutesi voittaa tämän keväisen palkinnon itsellesi.


Arvonta käynnistyy nyt ja päättyy keskiviikkona 18.3 klo 22.00. Onnea arvontaan kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riitta
,
kahdella arvalla mukana.
Maaria
,
Yksi arpa kiitos!
Ella Anttolainen,
Ihana avonta! Kahdella arvalla mukana 😊 Seurasin sun blogia bloglovinissa ja facebookissa!
miraellaa.blogspot.fi/
Nora
,
Huikee arvonta ! 😊 mukana ollaan yhdellä arvalla !
Maiku
,
Olen etsinyt jo pitkään hyvää lid primeriä, toivottavasti voittaisin sen nyt! Mukana kahdella arvalla.
Sonja Tuulia K,
Oi vitsit kuinka kiva arvonta! Etenkin toi luomiväri herätti mun mielenkiinnon! 😊 Ja kahella arvalla oon mukana - kävin tykkäämässä facebookissa. 😊
sonjatuuliak.blogspot.fi/
Vivian
,
Mukana yhdellä arvalla, tosi kiva palkinto jaossa.
Anna S
,
Kahdella arvalla mukana! 😊 (bloglovin)
Hukkakukka
,
Arvalla mukana! 😊
Hansku
,
Kahdella mukaan, seuraan nyt bloglovinissa. Ihanaa kevättä sinne! 😊