Kiitollinen, onnellinen, häkeltynyt

Nämä kolme sanaa tiiviistävät täysin kuluneen kahden vuorokauden ajatukseni. Siitä on aika tarkalleen 48h kun julkaisin pitkään mielessäni muhineen postauksen ripsibisneksestä. Ajattelin aiheen herättävän kiinnostusta, mutta en ikinä olisi osannut kuvitella, että se noteerattaisiin tällaisessa mittasuhteessa. Kun postauksen alareunassa lukee 961 jakoa niin sivu tuli päivitettyä aika todella monta kertaa, kunnes uskoin, että totta se on.
Ensimmäinen tunteeni oli totaalinen häkeltyminen ja seuraavaksi esiin nousi kiitollisuus. On upeaa, että itselleni tärkeä aihe oli tärkeä teillekin. Se merkitsi minulle äärettömän paljon, sillä koskaan ennen en ole pohtinut postauksen julkaisua niin paljon kuin tämän tekstin osalta tein. Olen todella onnellinen, että uskalsin painaa sitä julkaise nappulaa.
Takana on kiireinen työviikko. Olen viettänyt enemmän aikaa töissä kuin kotona, joten viikonloppu onkin toivottu breikki arkeeni. Tänä viikonloppuna aion myös pukeutua johonkin muuhun kuin yökkäriin, kun suuntaan huomenna lukioaikaisten ystävieni kanssa viihteelle. Käyn ulkona äärettömän harvoin, joten vaatteiden miettiminen on aina todella hankalaa. Nyt mulla on poikkeuksellisesti ollut selkeä visio asustani alkuviikosta asti, mutta päälleni en sitä ole vielä koittanut.
Tarvitsen asuani varten ruskeat jalat, joten suuntaankin nyt läträämään itseruskettavien kanssa. :D
Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja KIITOS tuhannesti! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät