Kohti kesää, vihdoinkin!

Äitienpäivänä oli mitä ihanin ilma, vaihtelevista ennustuksista huolimatta.
Yleensä sunnuntai on aina satavarmasti se päivä viikossa jolloin saa nukkua, enkä koskaan laitakaan herätystä sunnuntaisin hälyttämään. Äitienpäivä oli poikkeus ja heräsin jo ennen seitsemää, koska edessä oli tunnin ajomatka Merimaskuun.
Kuitenkin univaje teki tehtävänsä ja maanantaina laitoin asiakkaiden välissä liikkeen oven lukkoon ja vetelin sikeitä lähes tunnin. Olo piristyi kyllä huimasti.
Vaikka tänään olin 10h töissä ja siinä töiden välissä salilla niin fiilis on ollut mitä parhain. Ke ja to vapaita tällä viikolla, eli vihdoinkin unta, eikä ole kiire nukkumaan. Mutta suurin piristys oli aurinkoinen ilma ja mittarikihin kohosi lähes pariinkymmeneen asteeseen. Helatorstaiksi luvattu tämän kevään ensimmäistä hellepäivää, +25!! Vihdoinkin se kesä taitaa sieltä tulla! <3
Siinä kohtaa kaikki muut lämpimät päivät jää kakkoseksi, kun tarkenee heittää biksut päälle ja öljyn pintaan. Mitään niin rentouttavaa ei olekaan kuin takapihalla torkkuminen auringon lämmöstä nauttien.

Sunnuntaina piti vielä takki pitää päällä, mutta hihat pystyi huoletta käärimään.
Aurinkolasti, Bershka
Korvakorut, Guess
Takki, Mango
Karvaliivi, Paprika
Toppi, Promod  (Löysin tämän ihanan hohtavan keltaisen, läpikuultavan, topin viime viikolla Promodasta. Toppi on kivasti takaata vähän pidempi kuin edestä.)
Farkut, Zara
Kengät, Topshop

  • Promod

Tykkää-merkinnät

Kommentit