Kohti pääsiäistä

Odotan jo kovasti pääsiäistä ja sen mukanaan tuomaa normi viikonloppua pidempää vapaata. Huhtikuu starttasi minun osaltani kera silmäpussien. Kellojen siirto + aamusta iltaan kestävät työpäivät eivät ole olleet kovinkaan armollinen yhdistelmä. Niin ja mikä toi sää on, mihin se kevät on kadonnut!?


Mutta nyt lopetan synkistelyn, sillä enää yksi työpäivä jäljellä ja sitten on aikaa levätä ja mikä parasta, viettää päiviä ilman kalenterin tuijottamista. Jos jotain tämän alkuvuoden aikana olen oppinut niin sen, että itseään ei sovi unohtaa. Omaa jaksamista on kuunneltava ja mielellään vähän enemmän ajoissa mitä itse tein. Aion paneutua tähän aiheeseen ihan oman postauksen verran, mutta en tiedä mistä aloittaisin. On meinaan paljon helpompi kirjoittaa kaikkea kivaa hömppää.


Eli hypätään nyt vielä tuonkin aiheen ylitse ja päädytään siihen kivaan hömppään. Olin tänään taas kampaajalla, koska operaatio hiusten uusi väri jäi viime viikolla vähän kesken. Selfietä ei tullut vielä tältäkään päivältä, koska #väriämetsästämässä meininki on edelleen päällä. Nyt ollaan kuitenkin jo niin loppusuoralla, että loput on enää vain itsestäni kiinni. Eiköhän viimeistään perjantaina meikän perusnassu siellä instassa tule vastaan. Kysyn vaan, että miksi mun täytyy aina keksiä jotain sellaista, jonka toteuttaminen ei vaan ole niin itsestään selvää? :D


Ja sitten siihen parhaaseen asiaan, nimittäin pääsiäisen herkkuihin. Olen tänä vuonna koittanut säästellä niiden syömistä vasta siihen itse pääsiäiseen, mutta täysin puhtailla papereilla en ole tästä yrityksestä selvinnyt. Olen repsahtanut tarjolla olleisiin mini pääsisäismuniin, joiden suhteen eräs ystäväni kertoi tänään syöneen överit, mutta yhtään kinderiä tai muuta yllärimunaa en ole vielä syönyt. Mistä tulikin mieleen toinen ystäväni, joka söi himoissaan kindereitä niin monta, että niitä ei enää riittänyt tarpeeksi kakun kuorrutukseen. :D Mämmi on yksi suurimpia herkkujani ja aion korkata tämän vuoden ekan roveen huomenna töiden jälkeen. Lapsuudesta asti pääsiäiseeni on liittynyt pupuneidin hedelmärakeet. Ja niitä olenkin jo syönyt ja hamstrannut kotiin useamman pussin pääsäiseksi. Voisin sanoa, että ne on mun suurin heikkous - onneksi niitä ei ole myynnissä kuin pääsiäisenä.


Mitkäs pääsiäisen herkut on teidän suosikkeja?


Nyt siirryn tästä silottelemaan silmäpussejani jonkun naamion avulla ja sitten suuntaan unille.


Mukavaa pääsiäisen odotusta kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Daphne
,
Haha, repesin. Kukakohan tollanen ahmatti kaveri on 😃
Maya,
Kivää pääsiäistä sinullekin Reetta 😊
ihanaista.blogspot.com
#tiedätkylläkuka
,
Miksen mä ole saanut ollenkaan hedelmärakeita?
Reetta Ekström,
No älä, en kanssa tiedä, mutta kuulemma pihtaili mansikoitakin! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos samoin ihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Olet kyllä ihan mahdoton! 😃D
Ne hedelmärakeet on piilossa, muuten olisit jo syönyt ne kaikki! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/