Kohti pääsiäistä

Odotan pääsiäistä tällä hetkellä varmasti enemmän kuin lapsena. En niinkään sen suklaan takia vaan siksi, että on aikaa ilman aikataulua.
Viimeiset kahdeksan päivää ovat olleet niin hektisiä, että kun tänään palasin takaisin arkeen töiden merkeissä tajusin olevani väsyneempi kuin aikoihin. Miten se sanonta menikään - itku pitkästä ilosta. Ihan itkua ei tässä nyt tarvitse vääntää, mutta niin paljon kivaa on kuluneisiin päiviin mahtunut, että vähemmästäkin väsyttää. 
Mutta hei, kaksi työpäivää enää ja sitten saa vain olla. Aion käydä kaikki kameran kuvat läpi, lukea blogeja joiden sivuille en ole ehtinyt piipahtamaan, järjestellä kotia ja mikä tärkeintä - käpertyä rakkaani kainaloon ja vain olla. <3
Mitä suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi?


Maanantaina lähdin pitkästä aikaa risteilemään. Olin matkassa ystäväni ja isovanhempien kanssa. Oli kyllä ihan älyttömän mukavaa ja poskiin sattuu vieläkin se kaikki nauraminen. <3Kesken ruokailun Ville Vikingi nappasi minut kainaloon. Ensin säikähdin kuin pieni lapsi! :D Jokin jännä vaikutus noilla maskoteilla vaan on. Yhteiskuvamme on elämäni ensimmäinen - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, heh.
Ruokailun jälkeen kävimme kannella fiilistelemässä vahvasti tulossa olevaa kesää ja asukuviakin olisi sieltä luvassa. Kesäiset drinkit nautimme kuitenkin suosiolla sisällä - terassia ei vielä ollut avattu kannelle.

Höpötettävää riittäisi vaikka ja kuinka lisää, mutta nyt laitan kännykän pois ja pistän silmät kiinni. 
Toivotan teille kaikille ihania päiviä! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström
Reetta Ekström,
Voi kiitos ihana Emilia - mahtavaa pääsiäistä sinullekin! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström
Reetta Ekström,
Kiitos Salla! <3
Oikein rentouttavaa pääsiäistä sinullekin ja mukavia hetkiä blogien parissa! 😊)
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229