Kohti Tukholmaa

Eihän tässä vielä oikein edes ole normaali arki kaikkien pyhien jälkeen ehtinyt alkaakaan, mutta päätin jatkaa pikkuisen vielä näitä rikkonaisia viikkoja ja suunnata ystäväni kanssa Tukholmaan. Syksyllä tuli Erikan kanssa testattua minilomaa Tukholmassa risteilyn muodossa ja se toimi. Viidessä tunnissa ehdimme koluta kaikki suunnitelmissa olleet kaupat läpi ja inspiroitua katukuvan tyylikkyydestä. Osaan aika lailla ulkoa Tukholman keskustan, niin aikaa ei tuhlaannu reittien miettimiseen - jotain hyötyä siitäkin siis on, että osaa suunnistaa kauppojen sijaintien mukaan.

Laivalla aika kului kiireettömyydestä nauttien ja kuulumisia vaihtaen. Niin ja nauraen, koska onnistuin kämmimään ihan huolella silläkin reissulla. Nyt olenkin sanonut ystävälleni, että jos en tällä reissulla esimerkiksi kaadu naamalleni, niin uskon tästä vuodesta tulevan enemmän kuin loistokkaan.Olen todella huono pakkaamaan. En ikinä jaksa keskittyä niin, että saisin fiksusti valittua vain vähän tavaraa mukaan. Niinpä hain Tomin kanssa tänään varastosta hänen ison matkalaukun (omani hajosi viime lennolla) niin saan sitten kaiken mahdollisen pakattua siihen, eikä tarvitse raahata tyyliin kolmeatoista kangaskassia huomenna satamaan.

En ole tainnut koskaan ennen käydä Tukholmassa näin tammikuussa alennusmyyntien aikaan. Helmikuussa ja elokuussa olen käynyt alennusmyyntien viimeisiä löytöjä tekemässä ja siksi odotukseni hyvien löytöjen suhteen näin tammikuussa ovatkin aika korkealla. Olen jopa uskaltanut luvata ystävälleni, että löydämme hänelle jonkun kivan takin alesta. (Ei kai mun takkivainu nyt yhtäkkiä voi pettää!?) Omalta ostoslistaltani löytyy Marc Jacobsin huulipuna, joita löytyy Tukholman Sephoralta. Toivon, että merkin valikoima on siellä aika pieni, sillä olen ihastellut useaakin sävyä jo ikuisuuden...
Mutta jos sitä nyt koittaisi aloittaa pakkaamisen ja huomenna sitten kohti Helsinkiä ja Tukholmaa. Can't wait!
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit