Köpiksen shoppailut

Tuntuu hassulta, että Köpiksen reissusta on jo lähes puolitoista kuukautta aikaa. Syksy on hurahtanut ihan uskomattoman nopeasti.
Tänään taas fiilistelin lähestyvää joulua kun löysin Turun reissulta yhden joululahjan. Samalla muistin, että kuvasin jo syyskuun lopulla teille joitakin Köpiksen hankintojani, mutta olen ihan kokonaan unohtanut ne esitellä.
Hankin ensimmäiset joululahjat jo tolta reissulta, niin siksi joulu toi tämän asian mieleeni.

Joitakin hankintoja on jo asukuvissa ja instagramin puolella näkynytkin. Minut löytää instagramista nimimerkillä reetta_e, tervetuloa seuraamaan. Viime viikolla meni 300 seuraajaa rikki, koitetaan saada seuraavakin sata täyteen. :)

Argh, nyt ymmärrän mistä niin monet bloggaajat ovat viime viikkoina puhuneet. Ensimmäisen kerran blogger teki sen minullekin - nämä kuvat on laadultaan jotain ihan muuta, miltä ne siellä kansiossa näyttää. Pahoitteluni, toivottavasti saatte niistä kuitenkin selvää. 

Oletteko te jo aloittaneet joululahjojen hankinnan? Mitä tykkäsitte näistä Köpis muistoista?
Minusta on aina kiva ajatella, että reissulta hankitut jutut eivät ole vain tavaroita, vaan ne on myös muistoja tehdystä matkasta. Itse ainakin mietin paljon kauemmin jonkun vaatteen myyntiin laittamista jos se on ostettu ulkomailta. Tykkään tuosta Hard Rock Cafeesta ostetusta kollarista todella paljon. Aina kun laitan sen päälle, mieleeni tulee ihana ilta Essin kanssa. <3 Ensin kiersimme Tivolin illan hämärtyessä yöksi ja sitten menimme vielä mahtavan herkullisille drinkeille Hard Rock Cafeen. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Senja,
aww cool toi viinipunanen college!:D
www.blogger.com/profile/161245189245606844
Reetta Ekström,
Kiitos Senja! <3 Bongasin muuten Helsingin Hard Rock Cafeen ikkunasta tollaisen samanlaisen mallinuken päällä. Sieltä niitä saa. 😉
www.blogger.com/profile/174198754531559159