Kuoharivinkki vappuun

Joskus silloin teininä, nykyisin oon ihan mummo vaan, vappu oli ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Irtoripsiä liimattiin ties kuinka monet päällekkäin ja silti baarissa hengattiin aurinkolasit päässä. Tämä järjetön yhdistelmä on jäänyt mieleeni eräästä vapusta. Nyt naurattaa ja paljon.

Tänä vuonna vappufiilikseni on ollut totaalisen kadoksissa. Tuntuu, että vappua ei ole ollenkaan, koska se sijoittuu nyt viikonloppuun, eikä tuo tullessaan ekstra vapaita. Olen lähes unohtanut koko vapun ja viikonlopulta odotankin kiireetöntä aikaa kotona. Tänään vietin päiväni Helsingissä syksyn pressipäivillä. Pieni vappufiilis nousi kuitenkin päivällä pintaan kun bongasin Republic Showroomilla ilmapalloja. Sisäinen lapseni ihastui niihin niin kovasti, että sain muutaman ilmapallon mukaani.♥

Varmaan aika moni teistä odottaa vappua huomattavasti itseäni enemmän niin ajattelinkin vinkata teille tämän kuun alussa markkinoille tulleesta kuoharista. Supertyylikäs Freixenet Ice Cuvee Especial Cava Semi Seco kuohari löysi tiensä jääkaappiimme pääsiäisen tienoilla kun Hartwall lähetti sitä maisteltavaksi. Olen maistellut muidenkin merkkien ice-kuohareita ja lempparini onkin jo jonkin aikaa ollut JP Chenetin versio. Jääpalojen ja jäisien mansikoiden kanssa nautittuna tämä Freixenetin Ice kuohari kiilasi tämän vanhan lempparini ohitse. Myös mintunlehtiä suositellaan tämän kaveriksi, mutta niitä meillä ei valitettavasti ollut silloin kotona. Uusi testaus on siis tehtävä vielä sen kanssa.
Joten jos on vappukuohari vielä hankkimatta niin kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus tälle uutuudelle. Eiköhän meilläkin laiteta vappua varten kylmään juurikin tätä ja jääpaloja on ehdottomasti tehtävä sen kaveriksi.
Kivaa keskiviikkoiltaa teille ihanille! ♥
 


 SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät