Kurkistus jouluun

Näin tapaninpäivänä muhun iskee aina haikeus siitä, että taas kerran joulu alkaa olemaan ohitse. Viikon lomakin on mennyt ihan älyttömän nopeasti joulua fiilistellessä. Loma on ollut tarpeellinen ja selvisin joulusta ilman minkäänlaista joulustressiä, koska kerrankin oli aikaa sitä joulua rakentaa.

Tämä joulu oli kyllä mitä ihanin. Keskityin viettämään sitä läheisteni kanssa ja siksi kameraankaan ei tallentunut kuin jokunen kuva kuusesta ja paketeista, jotka aattona otin kotona ennen porukoille lähtöä. Eiköhän nekin kuvat vielä tule tänne blogin puolelle, mutta nyt otetaan kurkistus jouluiseen viikkooni kännykkään tallentuneiden kuvien muodossa.

Tällä hetkellä olen Hartwall areenalla seuraamassa Nuorten MM-kisoja. Odotan ihan kympillä illan Suomen peliä Valko-Venäjää vastaan. Mutta ennen sitä on hyvä palata fiilistelemään joulua.
Tiistaina suuntasin Turkuun viettämään päivää ystäväni kanssa. Kävimme Fontanassa lounaalla ja hoidimme kaikki jouluostokset kunnialla. Oli ihan älyttömän hauska päivä. / Pitkin viikkoa kuusen alle ilmestyi kauniita paketteja. Kiitos ihanista lahjoista Bestseller, Polhem ja Spalt!<3 / Keskiviikkona paketointi seurana oli kuohuvaa ja vanhoja Salatut elämät jaksoja. / Vielä toinen kuva Fontanasta.


 Jouluaatto käynnistyi äidin tekemällä riisipuurolla ja sekahedelmäsopalla. Perinne, johon en kyllästy ikinä.<3 / Aattona sain ihailla upeaa auringonlaskua, joka ei filttereitä kaivannut. / Kaunis joulukuusi vanhempieni luona, jonka siskoni oli koristellut. / Joulupäivän tunnelmaa Tomin vanhempien luona.


Joulun pakollinen Merry Christmas selfie oikein tuplana. / Joulun pehmoiset kaverit. / Max Factorin CC-kynä tummille silmänalusille, jota ei voi liikaa hehkuttaa.

Miten teidän joulu on sujunut?

Leppoisaa tapaninpäivää kaikille! <3

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit