La Storian kevätmuotinäytös Turussa

Viime keskiviikkona teimme jo perinteeksi muodostuneen kevätretken la Storian muotinäytökseen äidin kanssa.
La Storia on pieni ja ihana liike naiselle, joka haluaa jotain muuta kuin ketjuliikkeiden tarjoamaa massamuotia. Liikkeessä laatu ja naisellisuus kohtaavat harmonisesti. Ellen nyt ihan väärin muista niin jokaista vaatetta löytyy vain yksi kappale kokoa kohden.
Olin itse liikenteessä säästölinjalla, koska kesäloma häämöttää jo aivan nurkan takana. Kerron tästä paremmin omassa postauksessa myöhemmin.
Yhdet kengät kyllä veivät sydämeni, mutta en vielä uskaltanut niitä edes kokeilla.
Vaikka olen jo monessa la Storian muotinäytöksessä käynyt, jotenkin unohdan liikkeessä poiketa kun Turussa piipahdan. Nyt aion kyllä korjata tämän asian kun kesällä Turkuun varmasti tulee mentyä.

Miltäs se kevään ja kesän muoti sitten näyttikään? Kieltämättä ihanalle.
Värejä, printtejä, pastelleja, vaaleaa, metallinhohtoa... Metallinhohtoinen housupuku oli tyrmäävän upea. Yllättäen niissä himoitesimissani kengissäkin oli metallinhohtoa.
Kepeitä huiveja, näppärän kokoisia laukkuja sekä korkeita korkoja unohtamatta on ainakin la Storian asiakkailla tärkeimmät trendit hallussa.

La Storia löytyy Turusta osoitteesta Yliopistonkatu 12. Liikkeen kotisivuilla on kerrottu tarkemmin valikoimasta ja liikkeestä löytyvistä merkeistä. Kotisivuille pääset tästä.

Muotinäytös oli tällä kertaa järjestetty la Storiaa vastapäätä olevassa sisustusliikkeessä. Tunnelma oli tiivis ja ihanan naisenergian täyttämä. Tarjolla oli pientä naposteltavaa sekä lasi kuohuvaa. Sainkin muuten juuri näistä tarjoiluista idean viime viikonlopun leffanaposteltaviin.

Lähdin muotinäytökseen suoraan töistä, mutta onneksi sattui olemaan tyhjä väli ennen vikaa asiakasta niin ehdin vaihtamaan vaatteet ja vähän kihartamaan hiuksia. On se vaan niin kiva, kun joskus arkenakin on jotain menoa, jota varten saa edes vähän laittautua.
Nappasin muutamat kuvat itsestäni liikkeen puolelta, jossa oli mahdollisuus piipahtaa muotinäytöksen jälkeen.
Itse liikettä en harmikseni pystynyt kuvaamaan, koska innokkaita shoppailijoita oli sen verran paljon paikalla. Tässä siis toinen hyvä syy kenkien lisäksi mennä kesällä piipahtamaan liikkeessä.Huivi & Laukku, MulberryMekko, Kaulakoru & paita alla, H&MTakki, Mango / Sukkahousut, Wolford / Kengät, Topshop

Ps. Muistakaa osallistua käynnissä olevaan ihanaan kynsilakka-arvontaan. Pääsette suoraan arvontapostaukseen tästä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit