La Storian muotinäytös

En enää eilen kerennyt kirjoittamaan fiiliksiäni ihanasta kevään- ja kesän trendejä esitelleestä La Storian muotinäytöksestä, koska olin niin häkeltynyt törkeästä rekkakuskista! Jos ei olisi refleksit pelittäneet (samaan aikaan jarrut ja töötti pohjaan) niin kyllä olisi rekka lakaissut minut pois tieltä.. Kiukuttaa vieläkin kuskin äärettömän törkeä käytös!

Mutta sitten siihen eilisen kivempaan osioon. Lähdin siis töiden jälkeen huristelemaan kohti Turkua ja La Storian muotinäytöstä.
Näytös järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa sisustusliike Boknäsin aivan mahtavissa tiloissa. Kummatkin liikkeet löytyvät Yliopistonkadulta.

Tilaisuudessa oli niin mukava ilmapiiri ja malleina toimi aikuisia, tyylikkäitä, naisia. La Storian omia asiakkaita. Miten ihana idea!
Tarjolla oli tietysti myös tyylikkäästi kuohuvaa, viiniä ja pientä naposteltavaa - suolaista ja makeaa.
Näytöksen jälkeen oli tuotteita mahdollista ostaa itselleen. Mietin kauan yhtä simpukkaista kaulakorua, joka oli pakko kuvaankin ikuistaa, mutta koska etsinnässä on erilaisella ketjulla oleva niin jätin korun nyt ainakin vielä hankkimatta.
Napostelun aikana tunnelmasta vastasi Virpi Kätkä ja kaikki pisteet hänelle onnistuneesta suorituksesta. Muutama tuttukin biisi sieltä tuli ja hauskaa oli! :)

Suosittelen kyllä kaikille poikkeamista La Storiassa Turussa käydessä. Tarkka osoite on Yliopistonkatu 12 ja liike on ihan katutasossa. Jos olet kenkäfriikki, poikkea ihmeessä. Liikkeen valikoimissa on upeita ja laadukkaita nahkakenkiä. Laukkuja, koruja ja vaatteita löytyy niiden lisäksi.

Oli vähän vaikea pohtia, että mitä laittaisin tilaisuuteen päälle, koska ensin oli tehtävä 10h töitä ja sitten vauhdilla kirmattava autoon. Päädyin tällaiseen ratkaisuun:
Laukkua vasten näkyy tuo kaunis simpukka kaulakoru, josta mainitsin. Jonkun valkoisen vaatteen kanssa se olisi mitä upein!

Mutta nyt täytyy kipittää laittamaan tavarat kasaan, koska bussi starttaa klo.5.55. Onneksi siinä on hyvää nukkuma-aikaa lähes kaksi tuntia. Hullarit, täältä tullaan!! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit