Last summer outfit

Paluu arkeen on tapahtunut rytinällä näiden parin päivän aikana. Maanantaina oli viimeinen lomapäiväni ja suuntasin silloin ystäväni kanssa Myllyyn pikaiselle syysvaate kierrokselle. Musta tuntuu että syysvaatteiden osalta alkaa nyt paketti olemaan kasassa - vain jotkut kivat tennarit uupuvat kaapistani.
Tämä syksy tuntuu kyllä niin omalta lähes kaikkine trendeineen. Pitkät villatakit ja viitat mahdollistava kesätoppien käytön jatkumisen koville pakkasille asti.
Itse olen nyt ekat työpäivät viihtynyt töissä jumpsuitissa kera pitkän villatakin.

Mutta kuten otsikkokin kertoo olisi tämä asukuvapostaus vielä kesää täynnä. Kuvat on otettu Haniassa lomamme viimeisenä iltana. Sydän suurena aloitan ja päätän tämän kuvasarjan - niin ihana loma tuli vietettyä.

Hanian kauppojen valikoima ei pettänyt tälläkään kertaa ja yksi reissun parhaista hankinnoistani oli kuvissa näkyvä musta kimono. Etsin koko kesän yksiväristä kimonoa jossa olisi joko pitsiä tai hapsuja. Tälle viikolla on luvattu niin kivaa ilmaa, että taidan pukeutua tuohon kimonoon kun perjantaina suuntaan Helsinkiin.

Hankitteko te tänä kesänä kimonoa? Miellyttääkö kimono teidän silmäänne?
Kuvat: Tomi
Aurinkolasit, Gina Tricot (saatu)Kimono, Pull and Bear (new) Toppi, Gina TricotShortsit, Forever21/ Laukku, MBMJSormus, Zara (new) Kengät, Birkenstock (saatu yhteistyönä Footwaylta)
Ihanaa syyskuuta kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Kiva kuulla että tykkäsit! 😊)
www.blogger.com/profile/174198754531559159