Lazy sunday

Tänään on ollut pitkästä aikaa päivä jolloin kelloa ei tarvinnut laittaa aamulla herättämään eikä mitään muutakaan pakollista ohjelmaa ollut - täydellistä.
Heräsin vasta vähän ennen kahta. Syynä myöhäiselle heräämiselle oli myöhäinen nukkumaanmeno. Jumituin katsomaan netistä kaikki nähtävillä olevat jaksot teiniäideistä. Tämä toinen kausi on kyllä jotenkin paljon karumpi kuin se ensimmäinen.  
Oletteko te katsoneet tätä Ylen sarjaa?

Herättyäni oli edes vähän luonnonvaloa tarjolla ja niinpä kuvailin teille saamiani joululahjoja. Laiskotus vaan on ollut niin kova etten ole saanut kuvia koneelle asti. :D
Sen sijaan jumituin joulupaketeista paljastuneiden herkkujen kanssa telkkarin ääreen ja katsoin monta jaksoa putkeen Californicationin toista tuotantokautta. Harvoin nauran ääneen kun katson yksin jotain ohjelmaa, mutta Hank Moodin toilailuja katsoessa ei vaan voi olla nauramatta.

Tuntuu hassulta, että huomenna on minun tämän vuoden viimeinen työpäivä.
Jotta en nukkuisi vuoden vikana kasin aamuna pommiin suuntaan nyt unille ja taidan katsoa vielä yhden jakson Californicationia.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä kaikille! <3Ja muistakaahan käydä osallistumassa käynnissä olevaan arvontaan.Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Uuden vuoden päivänä minäkin herään ilman kelloa! Se on varma 😃 Yleensä mulla on aina kello soittamassa, haluan tehdä päivän treenit aamupäivän aikana mielellään pois vapaapäivinä. Ja muutenkin. Olen sellainen aamunukkuja että päivä olisi jo pitkällä kun vasta heräisin.
www.blogger.com/profile/021981307145626234
wanunen,
Mitäköhän tuolta Mulberryn kassista paljastuikaan.. :>
www.blogger.com/profile/021811127398042609
Reetta Ekström,
Vitsi että olet reipas! 😊 Toi on äärettömän fiksu taktiikka, itse vaan olen sellainen unisilmä etten moiseen pystyisi. 😃
Nautinnollisia kellottomia unia sinulle vuoden ensimmäiseen päivään! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Lupaan että se selviää lähipäivinä! 😊)
www.blogger.com/profile/174198754531559159