Lentoon lähdössä

Hitaasti mutta varmasti saan muistikorttiani tyhjennettyä koneelleni. Kysyn vaan, että kenen idea oli ostaa niin iso muistikortti, että sinne mahtuu noin 10 000 kuvaa!? Tämä kun käytännössä tarkoittaa sitä, että kuvien poistamisella ei ole mitään kiirettä = ei ole pakottavaa tarvetta saada niitä talteen koneelle uusien tieltä.

Nämä Köpiksen kentällä otetut asukuvat ennen lentoani kotiin sopivat tämän hetken fiiliksiin paremmin kuin hyvin. Viime yönä nimittäin ostin itselleni lennot Tukholmaan. En malta odottaa, viisi päivää rakkaan ystäväni luona viikko ennen joulua. Viime vuonna kävin Tukholmassa pari viikkoa ennen joulua. Kaupunki oli niin kaunis, että jouluihmisenä minun on vain pakko päästä näkemään se tänäkin vuonna.

Kuvista kiitos menee ihanalle Essille, jonka kanssa tosiaan tavattiin ensimmäisen kerran vasta Köpiksessä ja viestien välityksellä oltiin sitten vaan sovittu, että jäädään mestoille yhdeksi ekstra yöksi jos se vaan onnistuu. Ja onneksi onnistui, koska meillä oli todella ihana ekstra vuorokausi! <3

Päivällä olin yhdistänyt asuun mustan Biker takin. Kun kävelin keskustassa tuli kolmen tytön porukka kysymään, että saisivatko he ottaa minusta kuvan. Olivat etsimässä tyylikkäitä ihimisiä kouluprojektiinsa. Tottakai suostuin, vähänkö tuli hyvä fiilis - Tanskassa kun kaikki ovat niin älyttömän tyylikkäitä.
Kotimatkaksi halusin kääriytyä rakkaustakkiini, koska palelen lentokoneessa niin paljon.
Ja okei, myönnetään, ei tuo takki olisi matkalaukkuun edes mahtunut.

Mitä te tykkäätte hempeän hamosen ja vähän rokimpien vaatteiden / asusteiden yhdistelmästä?
Takki, Selected Femme / Paita, ZaraLaukku, Mulberry / Rannekorut, Aldo ja Kenneth Jay LaneHame, Zara / sukkahousut WolfordKengät, Bianco (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Ihana takki! 😊