LIFE IS GOOD

Just nyt oon pelkkää hymyä. Pitkien päivien urakointi todellakin kannatti, sillä nyt mulla on aikaa itselleni. Sain melkeinpä uuden viikon loman ihan vahingossa. Kotiin en sentään aio jäädä makaamaan joka päivä, vaan kaikkea pientä kivaa ohjelmaa olen päiviini suunnitellut. Minilomani aloitin sillä, että kävin kävin keskiviikkona ripsihuollossa rentoutumassa. Laitettiin pitkästä aikaa sekaan vähän pidempiäkin ripsiä, mutta tosi luonnollisen pituiset nää on silti. Jäätävän pitkät ripset ei oo mun juttu. Toki oon testannut silloin vuosia sitten tyyliin kaikki pituudet, mutta onneksi olen järkevöitynyt tämän asian kanssa.
Aurinko paistaa tänäänkin ja nää viime päivien säät on olleet jotain niin luksusta. Keskiviikkona oli niin lämmin vielä illallakin, että musta tuntui ihan kesälle. Ilta vierähti Hennesin Studio malliston VIP-illassa siskon ja kaikkien ihanien tyttöjen kanssa. Oli ihan superia nähdä kaikkia taas kesän jälkeen. Mallisto oli mieleeni ja lähdinkin liikkeen ovista ulos uuden takin kanssa. Tää info oli luultavasti todella suuri yllätys teille. 
Eilisen vietin myös Helsingissä. Treffasin rakasta ystävääni Fazerin aamiaisen merkeissä ja siitä jatkoimme kiertelemään kauppoja. En ole ehtinyt käydä tsekkaamassa loman jälkeen kauppojen syysvalikoimaa ollenkaan ja tiiättekö, se oli todella suuri pettymys. En muista koska olisin lähtenyt Zarasta ulos tyhjin käsin, mutta se hetki tuli sitten eilen koettua. Eiliseen mahtui myös visiitti Marsaanalla. Pohdittiin fiksuja vaatehankintoja Eglen kanssa ja lopulta tultiin siihen tulokseen että heräteostos takkinikin oli sellainen. Odottakaas kun näette sen takin.
Eilen oli myös ihan huikea Stockmannin tilaisuus, jossa pääsimme maistelemaan pohjoismaisia makuja ja ihastelemaan syksyn muotia muotinäytöksen parissa. Musta tuntuu että teen tästä ihan oman postauksen, joten en höpötä näytöksestä vielä sen enempää. Tapasin muotinäytöksessä Henriikan ja päädyimme näytöksen jälkeen Starbucksiin jatkamaan juttua. Sanoisinkin että paras asia mitä bloggaaminen elämääni on tuonut, on ne kaikki upeat ihmiset joihin olen päässyt tutustumaan. 
Tänään aion olla vaan kotona, mutta oon odottanut tätäkin päivää ihan älyttömästi. Ohjelmassa on meinaan siivousta. Kun tavarat on niin levällään mitä ne nyt on kuluneiden viikkojen kiireen takia, niin on ihan parasta päästä siivomaan oikein ajan kanssa.
Tällä hetkellä elämä tuntuu niin hyvälle, että aion pitää tästä fiiliksestä kiinni. Viime syksy oli rankka, joten nyt onkin ihan oikeutettua, että tää syksy on jotain ihan muuta. 
Haluankin toivottaa teille kaikille onnellisia hetkiä just tähän perjantaihin!♥

XX Reetta

Kuva: Tomi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Elizaveta,
toi farkkutakki on niiiiiiin magee! <3
www.blogger.com/profile/096503366279770737
Riikka,
Ihana hyvänmielen postaus 😊 Joskus kyllä toivon, että voisin itsekin olla yrittäjä. Vaikka se on varmaan useimmiten tosi rankkaa, niin toi on varmaan niin palkitsevaa, kun pystyy itse vaikuttamaan aikatauluihin ja voi saada silloin tällöin miniloman arkena! Pitää varmaan alkaa pohtia alan vaihtoa 😉
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Ekström,
Hei jes, kiitos, kiva että fiilis välittyi! <3

Näinhän se on, että kaikessa on aina puolensa. 😊 Jos yrittäjyys ihan tosissaan kiinnostaa, niin kyllähän sitä kannattaa kokeilla jossain vaiheessa elämää. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159