LITTLE BLACK DRESS AND DENIM

Vastakohdat ovat aina kiehtoneet minua suuresti pukeutumisessa. Rakastan vaikkapa hempeän pitsimekon ja biker bootsien yhdistelmää. Jotain hempeää ja jotain rosoista - se vaan toimii aina. Juhlavastakin mekosta saa paljon monikäyttöisemmän vaatteen itselleen kun sen arkistaa vaikkapa lenkkareilla ja farkkutakilla.

Vastakohtien viehätys, se on ollut pukeutumisessa jo kauan se mun juttu.

Viihdyin tässä pikkumustan ja farkkutakin yhdistelmässä ihan älyttömän hyvin. Taisin rakastua rentoihin farkkutakkeihin palavasti reilu kaksi vuotta sitten, kun bongasin maalta isäni vanhan farkkutakin ja sain sitä silloin lainatakin asukuviin. Harmi etten saanut tuoda sitä kotiin, se oli jotenkin vaan niin täydellinen.

Koska vaatteiden yhdistely ja asukokonaisuuksien luominen on mulle sitä lemppareinta hommaa ikinä, niin olen nyt tänä keväänä ekan kerran uskaltautunut lainaamaan PR-toimistoila vaatteita kuvia varten. On ihana luoda erilaisia yhdistelmiä ja huomata, että kaikkea ei tarvitsekaan itse omistaa. Olen ollut vaarallisenkin tehokas shoppailija ja nyt olen yrittänyt muuttaa liiallista kuluttamista siihen suuntaan, että hankintoja voi tehdä vähän harvemminkin. Tämä päätös on tuntunut todella vapauttavalta ja vaatekaapin raivaaminen kohti fiksumpaa ja rakastettavampaa on kovassa käynnissä, varsinkin ajatuksen tasolla.
Mitä mieltä te olette asukuvista, joissa on käytetty lainassa olevia vaatteita?
Seuraavaksi olisikin vuorossa ohjelmaa tuohon fiksumpaan vaatekaappi -prjoketiin liittyen, sillä käyn postittamassa pari facessa myytyä vaatetta ja kyselemässä myös kirppispöytää tälle kuulle. Toivottavasti saisin nyt viimein vietyä tämän projektin ajatuksia pidemmälle.
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥Kuvat: Anna-Maria / SECRET WARDROBE

Sunnies, Kate Spade (gifted)
Lips, MAC
Jacket, Hilfiger Denim (loaned)
Dress, Katri Niskanen (loaned)


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät