Liukuvärjätyt kalsarihousut

Meillä kotona riittää aina keskustelua tällaisten housujen kauheudesta. Itse rakastan rentoja "kalsarihousuja", Tomi ei niinkään ja sen tosta hänen antamasta nimestäkin voi jo aika hyvin päätellä.
No, nämä kalsarihousut ovat kuitenkin olleet yhdet lemppareistani ja kovassa käytössä.
Haluaisin käyttää niitä edelleen, mutta en oikein keksi, että millaisten kenkien kanssa ne voisi syksyllä yhdistää? Olen niin pitkä, että väkisin lahkeet jäävät semisti lyhyeksi.

Nämä yöhousumaiset housut olivat tämän vuoden ensimmäisiä keväthankintojani. Bongasin ne H&M:än kuvastosta ja onnekseni löysin ne ihan Salon henkkiksen rekistä.
Pakkasin housut mukaan Boot Campille, koska kovasta käytöstä huolimatta en ollut onnistunut ikuistamaan niitä asukuviin.
Nyt ne on ikuistettu ja tykkään kuvista kovasti, koska kuvauspaikka oli niin ihanan erilainen. Kuvista kiitos menee tälläkin kertaa Essille.


 Takki, Gina Tricot / Kaulakoru, ZaraToppi, COS / Housut, H&M Laukku, Ted Baker / Rannekoru, Anna Dello Russo at H&MKengät, Deena & Ozzy - Tukholman Urban Outfittersiltä Mitä tykkäsitte asusta? Entä mitä yleisesti olette mieltä paljon tykätyistä ja niin paljon parjatuista kalsarihousuista?  
Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Essi,
Noi on niin siistit! Pakko kyllä myöntää (varmaa sanoin jo köpikseskin), että kaupanhyllyssä ne ei pistäis silmään, mutta kun ne laittaa päälle - looks good ! 😊
www.blogger.com/profile/065037220412445406
Reetta Ekström,
Kiitos Essi! <3 Usein ne vaatteet, jotka näyttää rekillä hienoilta on kamalia kun ne vetää päälle ja toisinpäin! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Hanna,
apua miten ihana asu ♥_____♥ ! nuo kalsaripöksyt on makeimmat, harmittaa etten itselleni ostanut samanlaisia !
www.blogger.com/profile/006594431951387677
Reetta Ekström,
Kiitos Hanna! <3
Arvaa mitä, näin noita housuja perjantaina Salon H&M:än alerekissä. Kyllä voin sulle sellaiset hakea ja postittaa tai sit sovitaan treffit, oon tulossa perjantaina Stadiin? 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159