LOMA, finally!

Hetken jo luulin, että ehkä ne työtunnit eivät lopukaan lainkaan, mutta onneksi pelkoni osoittautuikin turhaksi. Takana 9päivää töitä putkeen, joiden aikana työtunteja kertyi n.120!
Tiistaina menin töihin kahdeksaksi ja kello oli melkein kymmenen illalla kun lomalappuset laitoin ikkunalle ja lukitsin oven. Voitte vaan kuvitella kuinka ihana fiilis oli siinä kohtaa!

Nyt vaihtui vuorokausi juuri torstain puolelle, mutta tosiaan keskiviikko oli se ensimmäinen lomapäiväni.
Aika monta asiaa siihen jäi vielä hoidettavaksi, mutta muuten kaikesta on kunnialla selvitty, (tai ainakin vielä luulen näin) paitsi tuo pakkaaminen.
Sain lukijalta toiveen, että tekisin postauksen siitä, että mitä pakkaan mukaan Lontooseen. Olen nyt ottanut kuvia sitä varten, mutta koska pakkaus ei ole lähelläkään valmis, vieläkään, voi olla että teen tämän postauksen vasta ensi viikon puolella.

Kaikki riippuu huomisen aikataulusta tai toisin sanoen omasta pakkaus innostuksestani.
Tykkään kyllä pakata, mutta kotona se on aina vaikeampaa kuin hotellilla lomalta kotiin lähtiessä. Hotellilla kaikki tavarat ovat siinä samassa tilassa ja ainut ajatus mitä tarvitsee muistaa on se, että näiden on mahduttava matkalaukkuun. Itse asiassa olen pelottavan hyvä pakkaaja tässä kohtaa. Viime Kreikan reissulla matkalaukku sujahti kiinni samalla lailla kuin se olisi ollut tyhjä - totuus selvisi kentällä: reilut 27kg!  Lomalennon raja kun oli: 20kg, johon sisältyy 5kg käsimatkatavaroita. Ei auttanut kuin maksella.
Kotona kun pitäisi pakata en saa ajatuksia koottua, enkä vaan osaa päättää, että mitä vaatteita ottaisin mukaan. Vaikeinta on mielestäni aina miettiä matkustusvaatteet. Myös suuren haasteen pakkaamiselle antaa Lontoossa vallitseva suhteellisen sateinen ilmasto. Olen tottunut pakkaamaan rantalomalle.
Toivottavasti matkalaukku ei kuitenkaan jää ihan tyhjäksi vaatteiden osalta! :D

Keskiviikon ohjelmaan kuului: kampaaja, ripsifiksi, kulmien värjäys, suuhygienisti, rahanvaihto, tuliaisherkkujen hankinta, jäätelöstä nauttiminen, salilla käynti ja niin, vähäsen se pakkaaminenkin.
Sen verran kaukaa viisas olin reissun suhteen, että viime ja tämän viikon ajan olen pitänyt töissä kaikkia erilaisia kenkiä ja sitä kautta päättänyt, että mitkä lähtevät reissuun mukaan.
Ensi kertaa käyttöön pääsivät myös Pradat. Niin hyviä kiilakorkokenkiä en ole kyllä koskaan ennen pitänyt jalassani! Menevät aika kärkisijoille loistavien ale-löytöjen listaan. Pitäkäähän siis silmät auki Juhannuksen jälkeen jos olette suuntaamassa ale-ostoksille esim. Tukholmaan.Ihanaa Juhannusta kaikille!!

Tykkää-merkinnät

Kommentit