Lomakuulumisia

Kaksi lomapäivää takana ja vähän on jo bruneakin ehtinyt tarttumaan. Suojakerroin 30 on todellakin ollut tarpeen - hellettä piisaa ja yhtään pilveä en ole näinä parina päivänä vielä ehtinyt näkemään.

Reissuun pakkaaminen meni taas kerran viime minuuteille, mutta suhteellisen fiksuja valintoja olin onnistunut tekemään! Pitkiä housuja on mukana vain yhdet ja hyvä niin - vielä yhdeksän aikaan mittarissa oli lukema 27.
Ja kai se on ihan ok, että pakkaa kuudet bikinit mukaan kun ei osaa päättää? :D

Saavuttiin Tomin kanssa eilen puolenpäivän aikoihin Kreetalle, Haniaan.
Rakastan niin tätä kaupunkia etten varmaan kyllästy ikinä matkustamaan tänne - täällä on jotenkin vaan kaikki kohdillaan. Yksi todella merkittävä asia on myös se, että täällä en pode siitepölyallergiaani ollenkaan ja se jos mikä on mukavaa kun on keväästä asti kulkenut nenä enemmän tai vähemmän tukkeessa.

Vielä on ole kauppojen tarjontaa ehtinyt katsastamaan, mutta kun sinne asti olen ehtinyt niin shoppailupostauksen lupaan tehdä. Täällä on monta lempikauppaani: Zara, Oysho, Sephora...

Muutamia kuvia, lähinnä ruoasta, olen ehtinyt kameralla napsimaan. Tuo uusi objektiivi oikein koukuttaa ottamaan ruokakuvia kun niistä tulee niin kivoja.
Instagramia (reetta_e) päivittelen täältä aktiivisesti ja teen niistä kuvista omaa postausta sitten myöhemmin.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille, kuullaan taas pian! <3


 Kuva ei ole mitä parhain, mutta paikallinen gyros pita katukeittiöstä lähtee hintaan 2,2€ ja maistuu kaikessa yksinkertaisuudessaan taivaalliselta. <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Reetta Ekström,
Voi miten ihanasti sanottu, kiitos Rosamaria! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159