Longchamp Spring 2016

Eilen kesken räntäsateen näin sen, meinaan auringon. Siitä hetkellisestä valonpilkahduksesta inspiroiduin niin paljon, että päätin tämän viikon olevan katsaus keväiseen muotiin täällä blogin puolella.

Kuvia keväisistä ja kesäisistäkin mallistoista on tallentunut kameran muistikortille pressien ansiosta. Omaan pukeutumiseen en ole saanut kevättä mukaan vielä oikein yhtään, paitsi sen kerran kun halusin pukea räntäsateeseen rikotut farkut. Mutta palataan siihen tarinaan asukuvien muodossa myöhemmin. Suunnitelmia keväisistä asukuvista on kylläkin jo vireillä, mutta ensin mun pitää saada flunssa karistettua ihan sataprosenttisesti pois ennen kuin uskallan hypätä kameran eteen keväisemmissä vaatteissa.

Aloitetaan katsaus kevään muotiin Longchampilla, jonka malliston kävin jo viime vuoden puolella Spaltilla tsekkaamassa. Tämä mallisto oli kyllä aivan ihana. Materiaalien leikkisyys ja ihanat värit tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen.Käytännöllisyys on aika nolla lyhythihaisessa sadetakissa, mutta en saanut silmiäni irti siitä millään. Se on vaan niin söpö malliltaan. Sadetakit ovat viime vuosina muuttuneet trendikkäiksi ja itsekin olen haaveillut valkoisesta sadetakista jo tovin. Jos tätä Longchampin sadetakkia saisi pitkillä hihoilla niin siirtäisin haaveeni ehdottomasti sen suuntaan.♥


Entäs sitten nämä kengät! Tuo pinta on niin hieno. Mua jotenkin hirveästi aina kiehtoo kaikki erilaiset materiaalit. Haluaisin ehdottomasti yhdistää tällaiset kengät johonkin valkoiseen ja pörröiseen takkiin. Se olisi niin täydellinen yhdistelmä. Tai siis ainakin omasta mielestäni se olisi sitä, heh!
Olin tässä Longchampin mallistossa kyllä erityisen ihastunut juuri kenkiin. Värimaailma ja muotoilu tekivät kengistä todella monikäyttöisiä. Superkorkeat korot oli unohdettu ja kengät näytti oikeasti sellaisille, että niiden kanssa olisi hyvä olla. Mähän oon kaksi kesää jumittanut niissä valkoisissa Birkenstockeissa ja nyt olinkin ihan onnessani kun bongasin hyllyltä Longchampin version Birkeistä.Sitten on vielä erikseen mainittava tästä mallistosta löytyvä kääntölaukku, joka on nahkaa. Värit olivat tässä laukussa todella käytännölliset. Olen itse aika tarkka värien yhteensopivuuden kanssa ja siksi tällainen kääntölaukku voisikin olla aika hyvä lisäys laukkuvalikoimaani. Laukulle tulisi varmasti todella paljon käyttöä, koska sen pystyisi yhdistämään saumattomasti lähes asuun kuin asuun.


  Miltä näyttää Longchampin kevät teidän mielestä? Mikä nousee omaksi suosikiksesi?
Ujutin muodin lisäksi postaukseen mukaan parit aamiaiskuvatkin malliston esittelystä ja nyt on varmaan pakko tehdä pitkästä aikaa itselleni aamulatte.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

CURIOUSNOORA,
Oi mitä herkkuja! Tuo raidallinen pinkkimusta pikkulaukku on aivan mielettömän söpö! ♥
curiousnoora.bellablogit.fi/
Sofia,
Tosi kivoja kuvia!:) Itse en ole ikinä ollut mikään Longchampin suurin fani mutta nuo pikkulaukut toka alimmassa kuvassa! AH!! *sydänsilmäemoji*
www.lily.fi/blogit/menbere
Reetta Ekström,
No älä, jotenkin todella onnistunut mallisto! 😊
Joo, se on kyllä suloinen! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos Sofia, tykkäsin itsekin kovasti näistä kuvista! 😊

Mullakin on vähän sama, mutta en jotenkin aiemmin ole edes tajunnut, että mitä kaikkea Longchampin valikoimiin kuuluukaan.
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/