Lontoon Löydöt

Tuntuu, että sana, REKLAMAATIO, vainoaa minua. Mikään ei tunnu menevän putkeen ja tälläkin hetkellä on kaksi reklistä vetämässä. Olen odottanut vastausta Lontoon hotelliin liittyen, mutta eilen selvisi, että käsittelyyn menee vielä pari viikkoa. Kerron siitä asiasta sitten kun vihdoin saan vastauksen ja käsittelen muut reissun jutut nyt sitä ennen. Suunnitelmissa oli käsitellä kaikki kerrallaan, mutta en malta enää odottaa, niin tässä postaus reissun ostoksista! :)
Ted Bakerin juttuja en liitä tähän enää uudelleen, koska ne löytyvät omasta postauksestaan.

Postaus tulee olemaan kuvavoittoinen ja vähän infoilen sitten kuvateksteihin. Harmikseni kesä antaa todella odotuttaa itseään, enkä sen vuoksi ole useimpia vaatteita pystynyt käyttämään vielä lainkaan! Mutta jos sitten elokuussa ja sen lopulla häämöttävällä lomalla? :)

Mutta nyt kuvien maailmaan. Nämä topit ovat kaikki Forever21 liikkeestä. Tutustuin kyseiseen ketjuun jo jenkeissä ja oli mukava yllätys nähdä se kolmikerroksisena myös Lontoossa. Valitettavasti pohjoismaista ei liikettä ainakaan vielä löydy.
Nettisivut kyllä löytyvät kera nettikaupan ja SIELTÄ VOI TILATA MYÖS SUOMEEN! :)
Tällä hetkellä näytti olevan ale-tuotteita kaksi yhden hinnalla sekä postitus ilman kuluja jos tilauksen arvo on vähintään 75€. Edullisia ja paljon H&M-laatua parempia vaatteita tarjolla, kannattaa tutustua tarjontaan.


 Seuraavat kuvat sisältävät pari löytöä COS:lta ja Harrodsin lahjapuodin & suklaapuolen ihanuuksia.Lontoossa oli useita ALDON, lempikenkämerkkini, liikkeitä. Kävin kolmessa ja jokaisesta tarttui mukaan jotain.
Millaisia ale-löytöjä te olette tänä kesänä tehneet? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sari
,
Aivan ihanat Reetta noi ballerinat! Tulee hirvee hinku päästä reissuun ja shoppailee 😊
Janina,
Voi mitä ihanuuksia oot löytäny! 😊
www.blogger.com/profile/077592379036223378
Reetta Ekström,
Kiitos Sari! 😊 Totta, reissut ja siellä odottavat erilaiset valikoimat ovat aina mielessä!
www.blogger.com/profile/174198754531559159