Lovely midsummer

Heräsin vesisateen huminaan - jäin peiton alle lämpimään ja nukahdin uudelleen. Kun heräsin, satoi edelleen, mutta minua hymyilytti. Takana oli ihana juhannus maalla ja niinä päivinä ei satanut tippaakaan. Eilen tulimme vasta illalla kymmenen jälkeen kotia. Katsoin pari jaksoa Carrien päiväkirjoja ja kömmin omaan sänkyyn.
Miten ihanaa onkaan nukkua omassa sängyssä kun on hetken ollut poissa.

Napsin juhannuksena satoja kuvia ja jopa parit asukuvatkin tuli otettua. Mielestäni maalle voi pukeutua ihan yhtä hienosti kuin muuallekin, varsinkin kun on kyse juhlasta. Juhlia on muutenkin niin kovin vähän, että kivat vaatteet jäävät helposti käyttämättä. Okei, vedin ehkä hieman överiksi toisen asuni kanssa, tarkoituksella kylläkin, mutta viihdyin asussani itse ja se riittää.
All white -asuni esittäytyy paremmin asukuvissa, mutta instassa siitä pari kuvaa onkin jo näkynyt. Upea hiuskoru teki olostani täydellisen juhlavan.


Meillä on jo vuosia ollut perinteenä viettää juhannusta maalla sukulaisten kanssa. Tutut kuviot ja maisemat ovat saaneet uuden ilmeen kun tänä vuonna ensimmäisen kerran pystyin ikuistamaan ne omalla minijärkkärilläni.
Päivät kuluivat höpötellen, herkutellen ja kauniita asioita kuvaten.
Keksin muuten myös maalaistyyliin sopivan ohjeen alkoholittomalle mojitolle.

Annetaanpa kuvien puhua puolestaan! <3


Millainen juhannus teillä oli? 
 Mulla muuten jatkuu vapailu vielä huomisen ja suuntaan Turkuun viettämään tyttöjen hömpötys päivää rakkaan ystäväni kanssa. Can't wait! <3Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janet
Janet,
Ihanan näköinen Juhannus teillä ollut. Ja nuo vartaat! Me tehtiin kanssa 😉 Oli niin hyviä!
Ja mikä nättimys sie oot ♥
www.blogger.com/profile/034687923927404251
Reetta Ekström
Reetta Ekström,
No älä, ne oli kyllä niin juhannuksen paras herkku!! <3
Kiitos! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
IP: 82.99.3.229