Lovely Morning with Lindex

Viime viikolla, juurikin naistenpäivänä, vietin mitä ihanimman aamun Helsingissä. Vaikka herätys olikin ollut klo 4.30 niin perille päästyäni olin niin onnellinen, että tartuin Lindexin kutsuun osallistua aamupalalle, joka sisälsi yllätyksen. Tiesin, että yllätys liittyy Lindexin kevätkampanjan tähteen. Ihanaa aamiaiskattausta kuvatessani Polhemin tytöt kertoivat, että ilmapalloilla peitetyn kuvan takana tämä kevätkampanjan kasvo piilotteli. Olisi niin tehnyt mieli käydä kurkistamassa jättimäisten ilmapallojen taakse, mutta maltoin mieleni ja istahdin pöytään nauttimaan aamiaisesta, ihanien naisten seurasta ja kauniista kukista.

Pitkän pöydän ääressä oli helppo vaihtaa kuulumisia ja ihastella esillä olleita kevätkampanjaan kuuluvia vaatteita. Malliston teema on boho-chic ja itselleni tästä mallistosta tulikin ensimmäisenä mieleen festarit. En itse ole mikään super festarityyppi, mutta voisin mennä festareille ihan vaan sen takia, että saisin luoda oman festarilookin.

Sitten koitti kevätkampanjan tähden paljastus ja ilmapallojen takaa löytyi ihana Sienna Miller. Eipä olisi Lindex voinut tälle mallistolle valita osuvampaa tähteä. Malliston nimi onkin osuvasti Sienna Hearts Lindex. Kauppoihin nämä ihanuudet tulevat 31.3. Mutta jos et malta odottaa ihan siihen asti, niin bongasin ihanan Saran blogista postauksen, jossa kerrotaan VIP shoppailuillasta Lindexillä. Käykäähän kurkkaamassa Saran postaus ja osallistukaa ihmeessä tuohon iltaan. 
Miltä mallisto teistä vaikuttaa näiden kuvissa näkyvien vaatteiden perusteella? Tuleeko teillekin kesäinen fiilis? 
Aurinko näyttää paistavan ihanasti näin heti aamusta, joten toivotan teille mitä mahtavinta lauantaita! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Daphne
,
Ihania kuvia! 😊
Reetta Ekström,
Kiva että tykkäsit, kiitos kovasti! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/