Lovely Sunday

Yleensä sunnuntait ovat turhia, mutta kesäisin nekin ovat ihan parhaita. Sunnuntaisin saa nukkua pitkään ja unta olisi varmasti riittänyt vaikka kuinka pitkälle, mutta kello herätti "jo" klo.11.00.
Vaihdoin yöpaidan bikineihin ja suuntasin Tomin seuraksi takapihalle nauttimaan auringosta.


Päivän asuna iltapäivään asti toimi Bik Bokin yläosa ja H&M:än alaosa. Olen koittanu olla ostamatta bikinejä lisää, koska niitä on kertynyt kaappiin ihan kiitettävästi ja kovin vähän niillä meillä Suomessa on käyttöä. Nyt kyllä kesä vaikuttaa lupaavalta säiden puolesta, että ehkä saan käytettyä kaikkia kerran kesän aikana.
Tämän Bik Bokin yläosan hankin ennen Kreikan reissua ja pakko hehkuttaa, että on ihan paras yläosa ikinä. Ihastuin sen erilaisuuteen ja sen värien kanssa on helppo yhdistää melkein minkä väristä alaosaa tahansa. 


Takapihalle keräsin mukaan ne tärkeimmät: vesipullo, hömppäpokkari, arskat, läpsyt, huivin ja se tärkein - carrot oil! <3 En ole mikään hirveä aurinkorasvojen fani, mutta kaikenmaailman carrotit ovat suosikkejani. Kuiva ihoni voi niin hyvin kun niitä käyttää ja rusketus tarttuu ainakin itselleni paljon paremmin ja tasaisemmin carrotin kanssa. En ole Suomesta mistään näitä löytänyt, mutta jo Tallinnasta löytyy tai ainakin on joskus löytynyt. Tämän öljyn olen saanut siskoltani Turkista ja nyt toin itsekin reissusta paria öljyä. Jos vaan aurinko jaksaa paistaa niin kesä on öljyjen puolesta pelastettu.

Ja tottakai mukana aurinkoa ottamassa olivat aina niin söpöt bengali ja menkkis:


Grillikautta ei saatu vielä tänään avattua, mutta pihviä ja salaattia oli ruokalistalla siitä huolimatta, nam.


Ruoan jälkeen otin pyörän alle ja lähdin keskustaan treffaamaan ystävääni. Jätskihammasta kolotti aivan kamalasti ja viimein sain kesän ensimmäisen jumbopehmikseni.


Saatiin vielä napsittua muutama asukuvakin. Hiukseni ovat enemmän kuin räjähtäneet pyöräilyn jäljiltä, mutta sopivan kesäiset juuri sen takia.
Kiitos kuvista Diina. <3


Aurinkolasit, Bershka / Toppi, Forever21Reppu, Fjällräven (lainassa vanhemmilta, reppu on vanhemi kuin minä ja hyvin rakas.)Shortsit, Zara / Varvastossut, AldoSormus, Bershka / Niittirannekoru, Aldo / Turkoosi rannekoru, Kreikasta, käsityömamman liikkeestä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Ihana asu ja mä en kestä kuinka lämmintä sielä on jo! Ja toi pehmis, ostin tänään kans kesän ekan pehmiksen ja oli joku viisi kertaa pienempi kun toi sun 😃
www.blogger.com/profile/130219116648997246
Reetta Ekström,
Kiitos Jenna! <3
No en kans tajua tätä ilmaa, mutta en myöskään aio kertaakaan valittaa vaikka kuinka kuuma olisi ja naama hiessä! 😃 Ollut oikeasti nyt tän viikon aikana jo enemmän lämpimiä päiviä kuin koko viime kesänä.
Koska tuut Suomeen? 😊
Eikä! 😃 Mut hei, ton nimi olikin jumbopehmis! 😃D
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Senja,
onpas nätti kesäasu! ja ihania kesäkuvia muutenkin:)
www.blogger.com/profile/161245189245606844
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti Senja! 😊 Kesä on vaan niin parasta. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Diina-Maria,
Hihi kiitos itsellesi upeista ripsistä <3
www.blogger.com/profile/019433307979379805