Lukijan toive: Mitä pakkaat mukaan Lontooseen?

Ihanaa istahtaa koneen ääreen ja kirjoittaa! :) 
Loma oli oikein onnistunut, mutta siitä enemmän tulevissa postauksissa.
Nyt viimeinkin pääsen tämän lukijan toiveen pariin. Mitä tulikaan pakattua reissuun mukaan ja olivatko valinnat hyviä. Jo aiemmassa postauksessa mainitsin, että olen tottunut pakkaamaan rantalomalle. Lähes viikon kaupunkiloma oli jotain ihan uutta.
Kaikki tarpeellinen kuitenkin oli mukana, eikä hirveästi turhaa tullut pakattua. Kolmet kengät oli juuri sopiva määrä. Ehdottomasti eniten käytössä olivat ballerinat. Lontoossa ei olisi läpsyillä tarkentunut. Vaikka aurinko paistoikin, saattoi katu kuitenkin olla märkä edellisen sadekuuron jäljiltä.
Suuntaa matkalle sitten minne tahansa on ehdottomasti tärkeintä, että mukana on kengät joilla tiedät pystyväsi kävelemään vaikka 12h putkeen.

Mutta nyt siihen pakkaamiseen.
Itse aloitan aina sillä, että pesen pyykkikopasta kaikki vaatteet juuri viimeisinä päivinä ennen matkaa. Muuten käy helposti niin, että matkalaukkua täyttäessä huomaan - juuri se paita minkä ajattelin pakata onkin likaisena. 

Eniten painoa matkalaukkuuni kertyy AINA kosmetiikasta. Erilaiset rasvat kasvoille ja vartalolle, hiustuotteet, meikit, tuoksut jne. Varsinkin tuotteita hiuksilleni on useampia. Pitkät hiukset on tavallaan helpot, mutta näyttävät helposti päätä pitkin liiskaantuneilta ja latvasta sähköisiltä/karvaisilta jos niihin ei käytä mitään tuotteita. Vannonkin hiuspuuterin ja silottavien voiteiden/seerumien nimeen. Näiden ansiosta riittää, että pesen hiukseni vain joka neljäs päivä. Hiusten liika peseminen kuluttaa turhaan, vaikka käyttäisi kuinka hyviä hoitotuotteita.
Jos vain mahdollista, pakkaan mukaan purkkien loppuja, jotka juuri riittävät reissun ajaksi tai jos pohjalle jää vain vähäsen voi sen huoletta jättää hotellin roskikseen. Näin saa myös matkalaukusta huomattavasti painoa pois kotiinpäin tullessa. Matkakokopakkauksia tulee myös käytettyä. Erikseen en niitä reissua varten kuitenkaan ala ostamaan, koska ovat usein todella ylihinnoiteltuja.
Koska matkustin yksin ja minulla oli kummatkin lennot vaihtolentoja en halunnut raahata mukanani paljon käsimatkatavaroita. Siksi uskollinen DKNY oli loistovalinta. Siihen mahtuu tärkeimmät ja sitä on helppo kantaa. Se myös mahtuu koneesse penkin alle, eli ei tarvitse koneesta poistuessa ryysätä keräämään tavaroitaan ylähyllyltä.


Teen viikon aikana loputkin mielessä pyörivät postaukset reissusta. Oli todella mukavaa saada postaustoive ja toteuttaa se. Mielelläni otan niitä jatkossakin vastaan! :)
Mukavaa heinäkuuta kaikille teille!! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina-Maria,
Hiuspuuteri on paras keksintö.. en pärjäis ollenkaa enää ilman. Ihanaa ku ei tartte hiuksia olla joka toinen päivä pesemässä 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Niin on! Se pelastaa aina huonoilta hiuspäiviltä! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Salla H.,
Ihana kirjoitus Reetta, aion todellakin käyttää vinkkejäsi seuraavalla matkalla! 😉
www.blogger.com/profile/113592020835531681
Reetta Ekström,
Kiitos Salla, mukava kuulla! 😊 Reissua odotellessa siis 😉
www.blogger.com/profile/174198754531559159