Lupaamiani kuvia maksimekosta

MAKSIMEKKO <3
Ihastuin niihin jo pari vuotta sitten, mutta vasta viime kesänä tuli käytettyä niitä enemmän. Oikeankokoisen maksimekon löytäminen on aika haasteellista. Olen muutaman joutunut laittamaan eteenpäin, koska niissä tulee niin helposti valumisefekti jos mekko ei ole täydellisen kokoinen. Mutta onneksi muutamia hyviäkin on osunut kohdalle ja taas on kesä aikaa metsästää sitä uutta ja täydellistä. Haluaisin jonkun ihanan värikkään!

Ehkä yksi syy, miksi tykkään maksimekoista niin paljon on se, että kerrankin pituuteni on juuri sopiva johonkin! Yleensä kun paidata ja housut tuppaavat olemaan semisti liian lyhyitä. Soulmate on siis löytynyt.


Tämä H&M maksimekko löytyi puolitoista vuotta sitten alerekistä ja hinta oli huimat 10€. Minulla on samanlainen myös mustana. Pesuohjeissa sanotaan, että ei vesipesua. Otin kuitenkin riskin ja heitin mekon koneeseen, eikä se onneksi mennyt miksikään. Taas esille nousee arvostamani ominaisuus vaatteessa: mekko ei rypisty. Olen ehkä maailman laiskin silittäjä, joten vaatetta hankkiessa ostopäätökseen vaikuttaa paljon myös se, että tarvitaanko pesun jälkeen silitysrautaa vai ei.Sormus, Guess
Rannekoru, Marni at H&M
Mekko, H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit