MAALISKUUN VIKA

Hyvää huomenta juuri sinulle!♥

Tänään on maaliskuun viimeinen päivä ja musta tuntuu, että elän tätä kuuta silleen viikon jäljessä. Nimittäin eilen esimerkiksi havahduin kesken työmatkan siihen, että kirjanpito on kasattava ja toimitettava, koska tämän päivän olen töissä Helsingissä. Sain onneksi asian kuntoon ja siinä ohessa pesetin autonikin, jonka puhtaan ilmeen joku kakkija tosin pilasi ihan heti. Snäpissä, reetta_e, tarkempaa infoa tästä asiasta. Koska kaikkiahan nyt tällainen aihe kiinnostaa, heh!


Vaikka paluu arkeen ja arkisten asioiden ajattelu oli paikallaan pääsiäisen jälkeen, niin toisaalta arki on myös väsyttänyt näinä parina päivänä mua ihan hirveästi. Yksi syy siihen on varmastikin se, että oon väsynyt olemaan flunssassa. Onneksi flunssan suunta on jo parempaan päin, niin ehkä mä sitten tulevana viikonloppuna saan oikeasti levättyä ja käännettyä ne aivotkin sille relax taajuudelle.

Suunnitelmissa olisi käydä läjä asukuvia läpi, kuvailla loppuneita kosmetiikkoja (kyllä, tämän vuoden purkit ovat hyvässä jemmassa, vaikka niitä ei täällä vielä olekaan näkynyt) ja suunnitella tulevan kesän loman ajankohtaa. Ja parasta tässä kaikessa on se, että päätin viettää kolmen päivän viikonlopun.
Mutta hei, mitä teille kuuluu just nyt? Mitä ajatuksia kuun viimeinen päivä teissä on herättänyt?
Mä jatkan vielä hetken tässä bussissa torkkumista. Kun nukkuu niin tuntuu kuin olisi nopeammin perillä ja mä ihan tosissani odotan, että pääsen hakemaan jonkun ihanan latten tän päivän startiksi. Jos Starbucksissa on vielä jäälattet tarjouksessa niin haen varmaan sellaisen(kin).
Mukavaa maaliskuun viimeistä päivää! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Mä just tänään aamulla mietin, että teetköhän vielä niitä loppuneet kosmetiikat -postauksia, mutta kiva kuulla että tulossa on! 😊
pinjakk.blogspot.com
Reetta Ekström,
Voi ei! 😃
No mutta joo, teen, kunhan ryhdistäydyn ja otan ne kuvat - ihan älyttömästi loppunut nyt kaikkia tuotteita! 😉
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
S. / Sikseen,
Ihanaa, kun kuu vaihtuu! Jotenkin tuntuu, että huhtikuu se vasta kevätkuukausi onkin .
sikseen.blogspot.com
Reetta Ekström,
Toi on niin totta! 😊

Vaikka täällä Salossa nyt on kyllä tänään ihan harmaata. 😟
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/