MAKIASH

Olen kosmetiikan suurkuluttaja ja kestävä meikkipohja on lähestulkoon pakkomielteeni. Läikykäs lopputulos tai helposti kuluva meikki on se, mitä koitan välttää viimeiseen asti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meikkaisin joka aamu tunnin - päinvastoin. Kun tuotteet ovat kohdillaan saa koko päivän kestävän meikkipohjan luotua helposti muutamissa minuuteissa. Harvoin edes ehdin aamuisin meikata kymmentä minuuttia enempää. Mutta kunhan pohjan ehtii tehdä niin on meikki helposti muunnettavissa vaikkapa näyttäväksi iltameikiksi työpäivän jälkeen.

MAKIASHista en ollut kuullutkaan ennen syyskuuta, jolloin käväisin tämän ruotsalaisen meikkisarjan pressissä. Makiash-tuotemerkki on perustettu vuonna 2013 kolmen mallin toimesta. Makiashin ykkösjuttu on laadukkuus ja siksi minäkin tätä postausta nyt kirjoitan, koska näin laadukkaasta jutusta ei vaan voi olla hiljaa. Meikkisarjaa myydään ainoastaan netissä ja nyt syksystä alkaen sarja on myynnissä Elloksen sivuilla.

Sain pressistä mukaani muutaman tuotteen testattavaksi. Puuterini veteli juuri viimeisiään, joten otin Makiashin irtopuuterin heti käyttööni. Yhdellä käyttökerralla olin vakuuttunut sarjan laadukkuudesta. Puuteri kiinnitti meikin täydellisesti ja teki siitä todella kestävän ja silti kuitenkin kuulaan. Sameaksi puuteroidut kasvot kun eivät imartele ketään. Mulla on jo parin vuoden ajan ollut yksi puuterisuosikki Glo Mineralsilta, mutta nyt en enää tiedä, että kumpi näistä kahdesta olisi lempparini.
Mielenkiintoinen tuttavuus siis tämä Makiash. Löytyykö sieltä ketään, jolle nämä meikit olisivat tuttuja entuudestaan? 
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥





SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät