Maria Montazami

Ruotsin miljonääriäidit tv-sarja on noussut yhdeksi kaikkien aikojen lempparisarjakseni. Sarjasta on saanut bongailtua kivoja muoti- sekä sisustusvinkkejä. Ja mikä parasta, sarjan kaikissa neljässä kaudessa mukana ollu Maria Montazami tasselsseineen on valloittanut minut täysin!! Hän on vain niin ihana.
Kun kuun vaihteessa käväisin ystäväni luona Tukholmassa, oli matkalaukussa kotiin tuomisina maailman parhaita juustonaksuja - Cheez Doodleseja! :D Bongasin kyseiset naksut juuri sarjasta ja kun loppukesästä lensimme Kreetalle oli niitä lentokoneen valikoimissa ja sen jälkeen ne ovat olleet herkkuani. Mutta kiitos Marian, tuli mieleeni maistaa niitä! :D

Tänään kuitenkin tuli neljännen kauden viimeinen jakso miljonääriäitejä. Että ei auta kuin odotella jatkoa sarjalle. Ensi viikolla tulee spesiaali lähetys ainoastaan Mariasta, koska hän saapuu tällä viikolla Suomeen.
Olin ikionnellinen kun huomasin tällaisen jakson tulevan, sillä valitettavasti missaan mahdollisuuden nähdä Maria livenä Helsingin Forumissa perjantaina, koska olen töissä. Forumissa Maria on tavattavissa Make-Up Storen pisteellä klo.12-13. Siellä hän esittelee sarjalle toteuttamaansa tuotesarjaa ja tapaa fanejaan.
Rutsin miljonääriäidit sarjan myötä on Marialla monta rautaa tulessa. Make-Up Storen kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi on Marialla oma laukkumallisto ja tottakai, mallisto myös ihania tasselsseja. Joskus vielä hankin sellaisen laukun ja luultavasti tasselssejakin! :)
Ennen joulua kävin Helsingin Stokkalla ja sieltä tarttui mukaan muutama tassel.
Ja tässä vielä kuva vähän pienemmästä:
Täytyy joku päivä ottaa kuvia lopuistakin tasselseista.
Ja ihan pakko kertoa, että löysin vuodenvaihteessa laivalta Våga-sarjasta aivan mahtavan tassel kaulakorun. Se vähän vielä odottelee käyttöään, koska kaipaa kaverikseen denimiä ja jotain valkoista, rennon tyylikästä toppia :)
Huomenna tai itseasiassa tänään onkin ihana arkivapis ja aion nukkua pitkään!
Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit