Maria Montazaminkin tasselseja upeampi!

Ajeltiin eilen porukoiden kanssa Helsinkiin yo-juhliin. Kävin aamulla oikein kampaajallakin, mutta kotiin päästyä oli lookki niin räjähtänyt eilisen sään takia, että nyt jäi päivän asu tallentamatta. Juhlat olivat kuitenkin mukavat ja koko reissun kruunasi kotimatka.

Keksimme nimittäin poiketa motarilta vanhalle ykköstielle ja pysähtyä kasvihuoneilmiössä. Siitä ihmeellisempää paikkaa saa etsiä. Paikka on TÄYNNÄ tavaraa lattiasta kattoon.
En olisi ikinä uskonut, että löytäisin sieltä jotain itselleni mieleistä, mutta löysinkin jotain niin ihanaa, että olen leijunut pilvissä vielä tänäänkin.

Siellä oli vaikka kuinka paljon erilaisia tasselseja. Suuria ja pieniä ja vaikka minkä värisiä. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden ja niitä oli vain se yksi jäljellä.
Kiitettävän iso tassel painaakin jo jonkin verran. Sekuntia kauempaa ei kuitenkaa tarvinnut miettiä etteikö se lähtisi mukaani.
Kotona uudesta tasselista ei niin iloisia oltu, mutta ripustin sen onnellisena "meikkaushuoneeni" ovenkahvaan.

Kuvista ei ihan välity tasselin loistokkuus, mutta jotain suuntaa ne antavat. Koitan joskus ottaa parempia, mutta pääsee näillä alkuun! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit