Messukuulumisia

Reilu viikko on  taas vierähtänyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Vietin koko perjantain I love me - messuilla Helsingissä edellisviikolla.
Tälläkään kertaa ei päivä ollut pettymys ja siihen mahtui kaikkea ihanaa.

Mutta ei kai mikään voikaan mennä pieleen jos saa viettää päivää ihanan ystävän kanssa ympäristössä, joka on juuri se oma juttunsa - muotia ja kauneutta osasto toisensa perään.

Kierrettiin messuilla kaikkiaan kahdeksan tuntia ja sen jälkeen oli tarkoitus suunnata syömään Hard Rock Cafeeseen. Tämä ei kuitenkaan toteutunut ja saamamme palvelu oli todella huonoa. Onneksi Helsingistä eivät viihtyisät ruokapaikat lopu. Päiväni helsingissä venähti yli kaksitoista tuntiseksi ja siihen päälle vielä junamatkat. Olin väsynyt, mutta onnellinen kun kurvasin kotipihalle.

Bongasin messuilta yhden kivan uuden idean Ceciliä ajatellen, mutta en paljasta siitä vielä sen enempää. Parin viikon sisällä uskoisin jotain jo tapahtuneen asian tiimoilta. On aina mukavaa saada liikkeeseen jotain uutta.
Muutamia kivoja juttuja tuli hankittua kynsiasiakkaita varten:
 Omat suosikkini ovat nuo leopardin täplät. Voi olla, että täytyy niitä tällä viikolla testailla kun on aika tehdä itselle uudet kynnet.


Ellellä oli messuilla iso osasto ja siellä sai käydä kuvauttamansa itsensä Ellen kanteen. Idea oli mielestäni hauska ja sai messuasun näppärästi ikuistettua. Kuvan sai viime maanantaista alkaen ladata itselleen Ellen sivuilta.


Tein yhden huippuhyvän joululahjalöydön messuilta. Oikein harmittaa etten voi sitä tänne kuvata, mutta en voi ottaa sitä riskiä, että lahjansaaja laskisi 1+1. Joskus sitä vaan tietää, että on löytänyt jotain sellaista, mistä lahjansaaja on varmasti iloinen.

Tästä onkin helppo siirtyä suklaaseen, jota maistelimme Cocovin osastolla. Superfood on ollut minulle vähän sellainen mysteeri, mutta perun ennakkoluuloni. Raakasuklaa oli taivaallista!Osastoilla oli ihanasti leikitty väreillä. Pakonomainen - haluan tuon - himotus iskee ainakin minulle helposti, kun tuotteet ovat kauniisti esillä ja värit harmoniassa keskenään. Weledan ja OPIn osastot olivat juuri tällaisia. Vaikka minulla on vielä muutama Victorias Secretin rasva avaamatta, oli silti OPI:lta hankittava kurkulta tuoksuva ja herkullisen värinen rasvatuubi. Freesatkoon se minua sitten tuoksullaan aamuina jolloin silmät eivät tahdo pysyä muuten auki.

Tässä loput messuhankinnat:


Viimeisin hankinta ennen skumppabaariin menoa oli tämä lähtemättömän vaikutuksen tehnyt kiharrin. Herstylerin Grande kiharrin on pitkähiuksisen unelma. Hiukseni kyllä kihartuva suht helposti, mutta kiharien pysyvyys onkin sitten se ongelma. Kaunis kampaus saattaa tunnissa olla täysin suoristunut. Kävin testaamassa tätä kiharrinta ja hämmästyin miten nopeasti ja helposti kauniit kiharat syntyivät. Hiuksiin ei tarvitse ennen kihartamista laittaa mitään aineita. Emme myöskään suihkuttaneet tippaakaan lakkaa valmiisiin kiharoihin. Vaikka ulkona satoi oli minulla silti aamulla jäljellä osittaisia kiharoita. Suosittelen Granden hankintaa lämpimästi.
Koska kengät eivät mahtuneet yhteenkään kuvaan mukaan, niin on ne esittelyssä omana kuvana tuossa alhaalla.
Messuasuun kuului seuraavaa: 
 Huivi, MulberryNeule, CubusPitsimekko, H&MLaukku, MulberrySukkahousut, Stockmann Bikerbootsit, Skopunkten

Tykkää-merkinnät

Kommentit