Miesten LivBox - täydellinen syysyllätys

Kun aikoinaan näin ensimmäiset mainokset LivBoxista pistin tilauksen vetämään samantien. Olin LivBoxin ahkera tilaaja ainakin vuoden, mutta sitten kosmetiikkavarastot alkoivat olla niin täynnä, että päätin lopettaa boksin tilaamisen. Tilaamisen lopetin vain ja ainoastaan siitä syystä, että sisältö oli niin runsas, etten millään ehtinyt kuluttamaan kosmetiikkaa siihen tahtiin. Ennen tätä yhteistyötä en edes tiennyt, että miehillekin on oma LivBox. Tämä miesten LivBox ei tosin ilmesty kerran kuussa kuten naisten, mutta jotenkin juuri se tekee siitä vielä kiehtovamman.Miehille suunnattu kosmetiikka on ehdottomasti nouseva trendi. Onhan aiheesta toki puhuttu jo vuosia, mutta miehiä on naisia vaikeampi saada innostumaan niistä omista tuotteista. Muistan, kuinka yläasteella liikuntatunnin jälkeen luokkahuoneessa tuoksui ainoastaan Axe - ehkä silloin ei kaupasta paljon muuta löytynytkään. Olen monesti myös törmännyt siihen ongelmaan, että etsimääni miesten tuotetta ei löydy. Viime jouluksi koitin etsiä avopuolisolleni omaa kosteusvoidetta vartalolle, mutta löysin vain suihkusaippuoita ja kasvorasvoja. Täsmätuotteet kasvoille ovatkin miesten osastoilla hyvin edustettuna, mutta voisihan sitä tarjontaa enemmänkin olla.Miesten LivBox onkin mielestäni ihan mahtava keksintö. Kun yhteen boksiin kootaan useampi miehille suunnattu tuote, niin sieltä luulisi jokaiselle miehelle löytyvän jotain sopivaa. Enkä usko, että tällaisia vastaavia ylläribokseja miehille mistään muualta saa edes hankittua - koska tämä on niin yllärijuttu, että en edes itse tiedä, että mitä tuo tämän syksyn miestenboksi pitää sisällään. Veikkaan, että meidän perheessä tämän boksin saapumista odottaakin enemmän minä kuin Tomi.

Näiden miesten LivBoxien myynti on nyt aloitettu ja niitä on vain rajoitettu erä myynnissä. Miestenboksien toimitus on marraskuun alussa, joten nämä postauksessani olevat kuvat eivät ole siitä oikeasta boksista. Sen sijaan loin kaksi erilaista boksia ihanilla miestentuotteilla, joista osa on Tomin ja osan hain kuvauslainaan Polhemilta. Samalla sainkin päivitystä siihen, että millaisia miestensarjoja Suomesta tällä hetkellä löytyy. Pakkausten tyylikkyys vetosi minuun aika kympillä ja siksi nyt odotankin tältä tulevan miestenboksin sisällöltä juurikin niitä tyylikkäitä pakkauksia.Eli oman odotuksen lisäksi kannattaa tämä miesten LivBox laittaa tilaukseen ihan siksikin, että se on kyllä mitä mainioin lahjaidea miehelle. Ja ihan minkä ikäiselle miehelle tahansa. Tilaaminen on helppoa ja miestenboksin hinta postikuluineen on 19,90€, tilaamaan pääset tästä.
Voit tilata boksin itsellesi tai suoraan sille, kenelle haluat sen lahjaksi antaa. Älä kuitenkaan mieti liian kauan, sillä bokseja on myynnissä vain rajoitettu erä ja mitä luultavimmin ne tullaan myymään loppuun. 
Onko joku teistä tilannut tällaista miesten LivBoxia ennen? Mitä olitte mieltä sen sisällöstä?
Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät