Minä Helsingissä & arvonta ripsistä

Pyöritän Salossa pientä kauneusalan liikettä, Ceciliä. Työkseni teen ripsipidennyksiä sekä Bio Sculpture kynsiä ja myyn muutamien sarjojen tuotteita. Olen tästä blogin puolella maininnut ennenkin, mutta nyt on syytä mainita asiasta uusiksi, sillä Salon lisäksi teen nykyisin ripsiä myös Helsingissä. :)
Olen tehnyt Helsingissä ripsiä aiemminkin, muutama vuosi sitten ja marraskuun alkupuolella aloitin tekemisen siellä uudestaan.
Ripsipäiväni Helsingissä on joka toinen perjantai. Tulevalla viikolla kylläkin torstai, koska perjantaina on itsenäisyyspäivä.
Teen ripsiä Bio Sculpture -hoitolan tiloissa. Nappaan vaan aina omasta liikkeestä ripsitarvikkeet matkaan mukaan ja hyppään aamusta bussiin.
On mukavaa päästä Helsinkiin niin usein ja ennen kaikkea on ihanaa tavata uusia ihmisiä. Parin viikon välein tapahtuva maisemanvaihdos tuo kummasti energiaa, vaikka voisi kuvitella matkan takia venyvien päivien olevan tavallista rankempia.

Kuva: Erika Naakka
Koska viime käynneistä Helsingissä ehti kulua niin kauan on tottakai edessä asiakaskunnan luominen uudelleen. Tähän hommaan sain avuksi blogiyhteistyön kautta ihanan Erikan. Tällä hetkellä blogeilla on niin suuri näkyvyys, että fb-mainonnan lisäksi blogiyhteistyö oli ensimmäisenä mielessäni mainostusta ajatellen.
Tuntuu, että välillä aina unohdan, että niin, onhan minulla tämä omakin blogi mainostusta ajatellen. Erikan kanssa jutellessa tajusin, että tottakai mun nyt tästä asiasta kannattaa infota täälläkin. Ja mikä parasta, järjestää myös teille ihanille lukijoilleni arvonta ripsistä.
Vielä joulukuun ajan on mahdollisuus saada Helsingissä 140€ arvoinen ensilaitto -20% alennuksella, eli hintaan 112€ Erikan blogin mainitsemalla.
Joulukuussa ripsipäiväni Helsingissä ovat 5.12 ja 20.12. Erikan aiheesta kirjoittamaan postaukseen pääset tästä.
Otan asiakkaaksi myös vain huoltoa tarvitsevia ja huollon hinta on alk.59€. Ajan voit varata suoraan numerostani: 044 277 9646.


Kuvat: Erika Naakka


Ja sitten siihen lupaamaani osioon, eli arvontaan, pitkästä aikaa. :)
Arvonnassa olisi tällä kertaa palkintona aiheeseen liittyen ripset, jotka minä teen voittajalle Helsingissä, Bio Sculpture -hoitolassa. (osoite: Lapinrinne 1.)
Koska en halua sulkea ketään arvonnasta pois on palkintona tarpeen mukaan joko ripsien ensilaitto tai huolto.

Ripset on mahdollista tulla laitattamaan itselleen jonain näistä kerroista kun olen Helsingissä: 20.12, 3.1 tai 15.1. Arvonta alkaa nyt ja aikaa osallistua on 10.12.2013 klo 12.00 asti. Liittymällä blogini lukijaksi olet mukana arvonnassa kahdella arvalla. Jos olet jo lukijani niin muista mainita siitä kommentissasi. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen mitä haluat. Jotta saan sinuun otettua yhteyttä voiton osuessa kohdallesi, muista laittaa kommenttiin sähköpostiosoitteesi. Toivotan kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan!
Toivottavasti tapaamme jonain perjantaina kuvassa näkyvässä liikkeessä! <3
 Kuva: Erika Naakka

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sara,
Anonymous
,
Mukana kahdella arvalla! Olen pitkään harkinnut kokeilevani pirsienpidennyksiä, ja mikä olisikaan mahtavinta aikaa kuin tällainen juhlakausi. 😊

kristakatainen@gmail.com
Anonymous
,
Mukana
emmi.saali@luukku.com
Anonymous
,
mukana 😊 anne.simonen@luukku.com
ccandy,
Ihana arvonta! Joskus ollu vuoden verran ripsenpidennykset, mut nyt oon jotenkin ajautunut irtoripsiin, joten olis kyllä tarpeen 😊)

karoliinasi@hotmail,com
www.blogger.com/profile/033331543070384510
Anonymous
,
tahtoo mukaan, marjoriss@gmail.com
Anonymous
,
Täydelliset räpsyttimet Erikalla! Mukana arvonnassa:))
ronskiainen@hotmail.com
Anonymous
,
Säihkyripsiä metsästämässä kahdella arvalla 😊
elina.westerstrahle(at)gmail.com
Lin Nea,
Taitava olet 😊 Ihana arvonta, mukana kahdella arvalla!
linnea.koskimaki@hotmail.fi
www.blogger.com/profile/169139966062612753
Anonymous
,
Upeat ripset! Kahdella arvalla mukana.
Tuula.25@gmail.com