Minikuulumiset Biancon Fashion Army weekendistä

Anteeksi tämä useamman päivän blogihiljaisuus. Onneksi olen sentään instagramin puolella ehtinyt olemaan aktiivinen. Sieltähän minut löytää nimimerkillä: reetta_e, jos haluaa käydä kurkkimassa.

Viime viikko oli enemmän kuin hektinen ja kaikki tekeminen tähtäsi valmistautumiseen Biancon boot campille.
En tiedä mistä aloittaisin - reissu oli ihan uskomaton. Kun juhannuksena kuulin päässeni mukaan fashion armyyn ja että meidät kutsutaan viettämään viikonloppua Köpikseen, en voinut uskoa sitä todeksi. Mutta totta tämä on - nyt olen sen omin silmin nähnyt.

Palaan fiiliksiini ja kaikkeen muuhunkin tässä tulevien viikkojen aikana paremmin. Tällä hetkellä kärsin aika pahasta univajeesta, koska reissun takia ehdin nukkua pe-la välisenä yönä ainoastaan 45min. Bussi kohti lentokenttää starttasi jo klo.2.50.
Halusin kuitenkin tulla kertomaan teille, että olen hengissä. Tulin vasta yhdentoista jälkeen, noin paria tuntia sitten, kotiin. Mutta ylitin itseni ja siirsin kännykällä otettuja kuvia koneelle nyt samantien. Osa saattaa olla instagramistakin tuttuja.
Nyt on tekstit päivitetty ja kahdentoista tunnin unet nautittu.


Lentokentällä lauantai aamuna klo.4.20. Olo oli aika karmiva jännityksen ja nukkumattomuuden vuoksi.


Sain koneessa nukuttua tunnin verran ja olin valmis ryntäämään Victoria's Secretille. Niitä liikkeitä on muuten Köpiksen kentällä kaksi. Ostokset VS:ltä hoidin vasta maanantaina, koska matkalaukku oli aika painava jo lähtiessä. Starbucksin frappuccino käynnisti minut hektiseen Fashion Army weekendiin. Ja sain taas uuden nimenkin: Greta, nice.Perillä meitä odotti oma vastaanottotiski ja saimme pienet tervetuliaislahjat. Kassiin oli kiinnitetty jokaisen kuva tietoineen - isompi versio kassissa odottaneesta fashion army henkilökortista.
Pitkä päivä oli takana kun yhdentoista aikaan saavuimme hotellille upealta illalliselta. En muista koska olisin syönyt niin hyvää ruokaa. Hetken jo mietimme, että ottaisimme metron keskustaan ja suuntaisimme Köpiksen yöhön. Väsymys kuitenkin vei voiton ja otimme muutamat kuvat hotellin edustalla ja sitten suuntasimme höpöttelemään porukalla hotellihuoneeseen.

Meistä oli koottu kirja, jossa jokaisella armylaisella oli oma sivu. Ihan uskomattoman kiva idea. Täydellinen muisto kuluneesta viikonlopusta. <3


Hiltonin aamiainen oli UPEA! Istuimme Essin ja Alinan kanssa siellä tunnin verran höpötellen ja kaikista ihanuuksista nauttien. Nälkä oli hirmuinen, koska jollain ihmeen energialla kävin aamulla seitsemän aikaan tekemässä 30min aerobisen treenin hotellin salilla.Sunnuntaina yhden aikaan oli army viikonloppu yhtäkkiä vain ohitse. Iso odotus, jännitys, kokemus ja niin nopeasti ohi. Tästä kuitenkin alkoi toiset puolitoista vuorokautta Köpiksessä, sillä jäimme Essin kanssa nauttimaan kaupungista vielä yhdeksi yöksi. Selvennykseksi tässä kohtaa haluan mainita, että me kaikki saimme tämän matkan Biancolta, mutta sen ekstrayön keskustan hotellissa kustansimme itse.


Onnellisena pakkasin kamat kasaan ja suuntasin kohti metroa ja keskustan elämää. Teen vielä tänään toisen tämäntyylisen postauksen kännykkäkuvista loppumatkan osalta ja sitten aloitan kameran kuvien läpikäynnin. Voin kertoa, että niitä on paljon ja useampia asukuvia on myös tulossa. 
Aurinkoisia syyspäiviä kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit