Minikuulumiset Part2 Köpiksestä

Eilen tosiaan netti päätti sanoa itsensä irti, enkä saanut tätä postausta tehtyä. Nyt toimii netti, mutta muuten päivä ei niinkään putkeen ole mennyt. Kai se on vaan elämän karu totuus, että jos hetken on vähän liiankin onnellinen niin sieltä fiiliksistä tullaan sitten alas ja kovaa.

Kameran kuvia en ole vieläkään ehtinyt koneelle siirtämään, mutta tässä olisi kännykkäkuvia viikonlopusta Köpiksessä siitä eteenpäin kun Hiltonin lentokenttähotellista poistuttiin ja hypättiin metroon kohti keskustan vilskettä.


Sunnuntaina vietiin kahden maissa tavarat hotellille ja sitten napattiin kamerat messiin ja lähdettiin kiertelemään kaunista ja inspiroivaa Köpiksen keskustaa. Ehdittiin käydä muutamassa kaupassakin, mutta suurin osa kävelykadun kaupoista meni kiinni klo.16.00 ja osa ei ollut auki lainkaan. Pääsin heti sunnuntaina onnekseni piipahtamaan Sephoran kosmetiikkaparatiisissa. <3Asukuvat otettuamme bongasimme Essin kanssa yhdestä ikkunasta ironisella tavalla siihen hetkeen sopivan lauseen: Fashion is for idiots. Siitä huolimatta otettiin illemmalla vielä toisetkin asukuvat.

Pientä tankkausta Hili Milissä. En ensin hoksannut chilin olevan C-kirjain, joten päätimme kutsu hotellin lähiravintolaa Hili Miliksi. Tämän jälkeen kävimme hotellilla vaihtamassa asut ja sitten suuntasimme yli 100-vuotta vanhaan Tivoliin, joka sijaitsee aivan Köpiksen keskustassa. Tivolista otin kuvia vain kamerallani, joten niitä on tulossa myöhemmin. Paikka oli ihan uskomattoman upea ja tunnelmallinen.
Bongasin kävelykadulla sijainneen kauppakeskus Illumin alakerrasta bagel-taivaan. En ole koskaan syönyt niin hyvää ja tuoretta bagelia. Ateriaan kuului tuo iso bagel, tuorepuristettua appelsiinimehua ja mehevä suklaamuffinssi. Mielestäni hinta oli edullinen, n.10€. Suomessa pelkästä tuorepuristetusta appelsiinimehusta saa helposti maksaa 5€.

Herkullisen aterian jälkeen suuntasimme hotellille hakemaan matkalaukut ja sitten oli aika lähteä lentokentälle. Kolmen päivän reissu oli tuntunut noin viikon mittaiselta vähäisten unien takia - tuntui ihanalta suunnata kohti kotia. Sydämeeni jäi kyllä iso kolo Köpiksen kohdalle, toivottavasti sinne tulee mentyä uudelleen nopeammin kuin kymmenen vuoden päästä, sen verran viime visiitistäni siellä oli aikaa. 


Lentokentällä sain taas kerran uuden nimen Starbucksilla. Voiko Reetta todella olla niin vaikea nimi? Luettelin myyjälle nimeni kirjain kirjaimelta ja alla näette lopputuloksen. Tai ehkä vaan olen englannissa vielä paljon huonompi mitä olen kuvitellut! :D Oli ihana istua lemppari jääteeni kanssa katsomassa ihmisten vilinää Victoria's Secretin herkullinen paperikassi vieressäni. Mietin tätä ostosta jo heinäkuussa Arlandassa, mutta onneksi hankin vasta nyt, koska tuotteesta oli tullut special edition erä ja sen kuosi oli juuri sellainen mitä olin etsinyt.

Kone ei ollut täynnä kotimatkalla ja sain rauhassa levittäytyä tavaroineni kahdelle penkille. Kesken matkan edessäni istunut mies päätti vaihtaa paikkaa ikkunan puolelle niin voi hot mikä näkymä minulla oli sitten loppumatkan ajan. 


Meikkaus rutiinini silmämeikin osalta on muuttunut "radikaalisti" tänä vuonna. En käytä enää lähes koskaan ripsiväriä alaripsissä. Sen sijaan vuosien tauon jälkeen olen alkanut piirtämään itselleni yläluomeen mustat rajaukset. Tykkään tästä silmämeikistä kovasti sen sopivassa yksinkertaisuudessaan.Mitä te olette mieltä?

Lento saapui Suomeen vähän etuajassa joten ehdin nauttimaan vielä kolmannen kerran reissun aikana Starbucksin antimista. Iltapalaksi valitsin lohileivän, lemppari jogurttini sekä passion jääteetä. Voisin juoda tuota jääteetä litratolkulla, koska se on niin ihanan raikasta, melkein hapanta. 

Matkalaukkuni painoi yllättäen taas kerran liikaa, mutta ystävällinen naisvirkailija vaan iski minulle silmää ja laittoi laukun menemään kohti ruumaa. Loistavaa, nyt on muutama täydellinen joululahjakin kotiutettu. Jouluun on yllättävän vähän aikaa! <3Rakkaalle toin tuliaisiksi t-paidan ja vähän herkkuja joita Suomesta ei saa. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit