Miniloma Tukholmassa

Tasan kuukasi sitten oli itsenäisyyspäivä ja sinä aamuna saavuin ystäväni kanssa Tukholman satamaan.
Lunta oli edellisenä päivänä tullut niin paljon, että paikallisliikenne oli osittain pois käytöstä ja taksien saaminen lähes mahdotonta.
Yritimme puolen tunnin ajan saada taksia tuloksetta. Onneksi Tukholmassa asuva ystävämme ei ollut aamuvuorossa vaan lähti reippaana tyttönä ostamaan meille kertalippuja ja tuomaan niitä bussilla satamaan.
Näin pääsi matka alkuunsa. :)

Mutta miten lomalla aika menee aina niin nopeasti?
Näin tapahtui tälläkin kertaa, mutta onneksi päiviin ehti mahtua paljon hyviä hetkiä ja taas jäi mukavia muistoja ystävien kanssa vietetystä ajasta.


Rakastan Tukholmaa. Sinne on vaan aina niin ihana mennä.
Joka kerran jälkeen osaa taas liikkua siellä vähän paremmin ja pikkuhiljaa alkaa katujenkin nimiä jäädä mieleen. Sellaisista asioista tulee hyväfiilis.


Tämän matkan teemana oli joulu ja suurimman osan joululahjoista löysinkin Tukholmassa vietettyjen päivien aikana.
Yksi pitkäaikainen haave toteutui omallakin kohdalla. Joka kerta olen vieraillut Marc By Marc Jacobsin liikkeessä siinä toivossa, että löytäisin sieltä iPhonelle täydellisen suojakuoren. Ennen tätä reissua mitään rakkautta ensisilmäyksellä - kuorta ei ollut hyllyillä näkynyt.
Mutta tällä kertaa se rakkaus syttyi ja Katie Bunny lähti matkaan mukaan. <3Helsingin Stockmannilla näin saman pupun avaimenperänä/kukkarona. Joulun aleseteli oli vielä käyttämättä ja pupu selvästi huuteli nimeäni. Hankin sen itselleni joululahjaksi.
Mutta nyt täytyy tunnustaa, että en ole raaskinut kumpaakaan ottaa vielä käyttöön. Kuoren aion kyllä vaihtaa vielä tänään jos vaan saan vanhan kuoren irroitettua. Se ei meinaan jousta yhtään ja on siksi vähän hankalampi tapaus.

Mutta nyt takaisin Tukholmaan. Siellä oli ihan älyttömän kaunista. Pääsin ensimmäisen kerran myös joulumarkkinoille.
Liikkeiden jouluikkunat olivat myös upeita.
Jouluihmiselle Tukholma joulukuussa oli oikea taivas, suosittelen lämpimästi.


Kävimme myös yhtenä iltana viihteellä. Tyttöjen kanssa laittautuminen on aina yhtä mukavaa.
Reissussa usein myös välttyy asukriiseiltä, koska mukaan voi pakata vain rajallisen määrän tavaraa.

Illan asu koostui seuraavista:Karvahuivi, Zara Mekko, ZaraRannekoru & Korvakorut, Anna Dello Russo at H&MSormus, Primark Clutch, Maison Martin Margiela at H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit