Ministi joulufiilistelyä ja kuulumisia

Pitäisi jo olla nukkumassa - tällä viikolla on tullut nukuttua ihan liian vähän, mutta haluan silti lisätä teille muutaman jouluisen kuvan kotoota ja reissusta.
Kaikki nämä kuvat ovat kännykkäkuvia, koska en kertakaikkiaan ole ehtinyt ottamaan kamerasta muistikorttia ja siirtämään kuvia koneelle.
Saavuin ti-ke välisenä yönä Tukholmasta ja sitten tein kahtena päivänä töitä yhteensä 27 tuntia. Rakastan pakettien tekoa, joten torstaina töiden päälle tein paketteja varmaan pari tuntia ja sitten pääsin perjantaina suuntaamaan kohti Stadia lahjakassin kanssa - sopivasti tonttufiilistä matkassa mukana.
Perjantai oli työpäivä stadissa ja tänään tai siis lauantaina olin taas omassa liikkeessä töissä pitkän päivän ja sitten hurautin vielä Turkuun moikkaamaan rakasta soulmatea ja toivottamaan hyvää joulua. Vaihdoimme myös lahjat ja nyt en malttaisi odottaa, että olisi jouluaatto! <3

Menen vielä tänään tekemään muutaman asiakkaan ja sitten alkaa aaton odotus oikein kunnolla.
Harmi ettei sitä lunta ole tullut, mutta ainakin on pimeää senkin edestä niin kaikki valot ja kynttilät näyttävät upeilta.
Nautitaan aaton odotuksesta ja muistetaan kertoa läheisille miten tärkeitä he ovat! <3Kuva 1: Joululahjojen hankintaa Tukholmassa. <3Kuva 2&3: Tonttuilun tuloksena kassillinen paketteja toimitettu.Kuva 4&5: Tukholman ruuhkaisin kadun pätkä oli NK:n edusta, enkä yhtään ihmettele. Tavaratalon lukuisat jouluikkunat tekivät lähtemättömän vaikutuksen minuunkin.Kuva 6: Vein tänään mennessäni tämän näköisen paketin Soulmatelle. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Kaunis on kyllä jouluikkuna. Ihanaa kun helsingissäkin tätä harrastetaan. On siinä paljon katseltavaa ja ihailtavaa 😊
www.blogger.com/profile/021981307145626234
Reetta Ekström,
Niinpä, tollaset ikkunat saa vaan niin hyvälle mielelle! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159