Ministi vaan

Haluaisin kirjoittaa teille ja paljon. Tuntuu että aivot ovat käyneet viimeiset kahdeksan päivää ylikierroksilla, eikä loppua näy.
Instagramiani seuraavat ehkä tietävätkin jo, että mitä ajan takaa.

Kirjoitan aiheesta vielä lähipäivinä enemmän - kunhan saan rutistettua tämän kuuden päivän työviikon kunnialla ohitse ja pääsen pelostani mennä nukkumaan ylitse. Sillä arvatkaapa mitä tällä viikolla tapahtui, jotain mitä nämä viimeiset vuodet olen pelännyt, se pahin mitä yrittäjälle voi tapahtua.
Tiistai aamuna en vain herännyt, en mihinkään, kännykkääni oli tallennettu lukuisia herätyksiä, äänet olivat jäänet laittamatta päälle ja kaikki 11 läheisten soittoa olivat menneet kuuroille korville. Heräsin 40minuuttia sen jälkeen kun olisi jo pitänyt olla töissä. Se fiilis oli jotenkin niin romahduttava, miten saatoin epäonnistua niin suuresti. Hävetti,harmitti ja harmitti vielä lisää. Onneksi asiakkaani oli ihanan ymmärtäväinen ja se pelasti tottakai minunkin päiväni.

Mutta se ei auttanut yhtään, että kalenterista huomasin edessä olevan vielä neljä aikaista aamua tälle viikolle...
Olen ollut kovin hiljainen täällä blogissa, enkä ole ehtinyt muidenkaan postauksia harmikseni lukea, koska olen yrittänyt tsempata itseäni nukkumaan edes vähän normaalia aiemmin. Vaikeaahan se on, koska vuorokauden tunneista suurin osa kuitenkin menee töissä ja jotain muutakin olisi mukava tehdä.

Mutta sitten vielä se asia, joka on sekoittanut pakkaani jo yli viikon ajan. Asia, jonka instagramissa paljastin eilen.
Viime viikolla kuulin voittaneeni liput Lontoon muotiviikoille. Luin mailia uudelleen ja uudelleen, en ollut uskoa silmiäni.
Sillä kun kyse on arvonnasta on se lähinnä vitsi, että minäkö muka voittaisin jotain. :D
Olen yhtä aikaa innoissani ja todella paniikissa. Tulen tarvitsemaan teidän apuanne, mutta palaan siihen paremmin myöhemmin.


Mutta nyt kipitän unille ja toivon, että aamulla herään kun herätys piipittää.

Mitä teidän viikkoonne on mahtunut? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hanna ja Anni,
ooo miten mahtavaa ! onnea ! odotan innolla noita postauksia 😊

- hanna
www.blogger.com/profile/006594431951387677
Reetta Ekström,
Kiitos Hanna! 😊 Mua kyllä jo niin jänskättää, mutta postauksia lupaan ehdottomasti reissun jälkeen. 😊
Ehkä jonkun muutaman lauseen kuulumiset ehdin kännyllä postaamaan reissussakin, mutta ensi viikolla sitten viimeistään on kunnon postausta tulossa. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159