MISS YOU CHRISTMAS


Tänään on jo loppiainen, mikä tarkoittaa monille sitä, että joulu siivotaan pois. Mutta mä en halua sitä tehdä, tuntuu etten ole vielä valmis luopumaan joulusta. Ikkunan edessä oleva valkoinen joulukuusi vaaleine koristeineen näyttää siihen sopivalta vasta nyt, kun ulkona paukkuu pakkanen ja aurinko paistaa. Maisema on huurteinen ja koristeet kimaltelevat kauniisti sitä maisemaa vasten.
En aio siivota tänään joulukoristeita edes liikkeeni ikkunasta, koska siinä on vähän sama efekti. Luminen jalkakäytävä ja pakkasilma sopivat sen taustaksi niin upeasti. Tuuminkin, että ennen reissuun lähtöä korjaisin ikkunalta ainoastaan pienen joulukuusen pois, mutta huurteiset pallot saisivat vielä jäädä ihastuttamaan ohikulkijoita.
Tää joulu oli lyhyin aikoihin, koska se osui viikonloppuun. Tuntuu, että töihin sai palata jouluruoat suupielissä roikkuen. Siksi en ole yhtään valmis luopumaan vielä joulusta. Ennemminkin mulla on sitä ihan hirmuinen ikävä. Joten tänään kurkistetaan jouluisiin tunnelmiin pakettien ja karkkien muodossa.
Paketointi on musta niin kivaa. En ole mikään paketointimestari, mutta olen oppinut hyvän tavan huijata tässä lajissa. Salaisuus on se, että kunhan on kauniit materiaalit niin paketeistä tulee nättejä huonoista kulmista huolimatta. Tän vuoden teema oli se, että yritin olla ostamatta uusia lahjapapereita ja nauhoja. Pakettikortteja oli pakko hankkia, koska ne olivat loppu ja niitä tilasin Zara Homesta ja Lagerhausista. Lagerhausin valikoimissa oli myös niin söpö haalean vaaleanpunainen joulupaperi, että yhden uuden rullan sorruin tänä jouluna ostamaan. Narujen kanssa sitten kävikin vähän huonommin. Intouduin ostamaan niitä jotain kahdeksan rullaa. Erilaiset kangasnauhat ovat heikkouteni ja pastellinen lahjanaru ja juuttinaru ja... Ensi jouluna koitan siis taas uudelleen lakkoilla uusien materiaalinen hankinnan kanssa.
Tykkäättekö te tehdä paketteja? Entä löytyykö ruudun toiselta puolelta muita joulua ikävöiviä?
Kirpsakkaa loppiaista kaikille ja nauttikaa tästä pitkästä viikonlopusta täysillä!❤︎
XX Reetta
Ps. Näiden kuvien teema on selkeästi "Just what you wanted" ❤︎


Tykkää-merkinnät

Kommentit