Miss you Crete

Toinen harmaatakin harmaampi päivä putkeen sai minut ikävöimään elokuussa ollutta kahden viikon lomaa Kreetalla. Niinpä olen käynyt kameran muistikorttia ahkerasti läpi koko eilisen illan. En usko, että olen ainut valoa kaipaava, joten päätinkin tehdä teille aurinkoisen kuvapostauksen Kreetalta.

Toivottavasti joku muukin kuin minä saa näistä kuvista energiaa.
Tällä hetkellä olo ainakin itselläni on todella väsynyt. Nukuin kahdeksan tunnin yöunet, mutta kun tämä jatkuva harmaus alkaa en tunnu saavan mistään kiinni. En jaksa kesittyä mihinkään ylimääräiseen ja tuntuu että väsymys on aina ensimmäisenä mielessä kun aamulla herään uuteen työpäivään. Täytyy ehdottomasti kaivaa vitamiinit taas esiin jos ne vaikka toisivat jonkinlaisen avun tähän tilanteeseen.

Ihanasti tsemppaa viikkoa eteenpäin ajatus siitä, että vain kaksi työpäivää jäljellä joista toinen on Helsingissä. Viikonlopun vieton aloitan jo perjantaina, koska silloin starttaa I love me -messut. Viime vuonna oli messuilla töissä Glo Mineralsin osastolla joten kiertely jäi aika vähälle. Täksi vuodeksi sain messuille bloggaajapassin ja aionkin suunnata messuille perjantain lisäksi myös lauantaina. Ketäs muita on tulossa messuille? 

Tsemppiä kaikille näihin pimeneviin päiviin - toivottavasti saatte imettyä itseenne ripauksen aurinkoa postauksen kuvista! <3
Tykkää-merkinnät