Missä kaikki ovat?

Heräsin tähän kysymykseen ensimmäisen kerran kunnolla kun blogini muutti. Mietin, oliko muutto sittenkään hyvä ajatus. Rikoinko sen blogiperheen, johon bloggerin puolella olin tiiviisti kasvanut?


Olen pohtinut tämän postauksen kirjoittamista monesti, mutta jotenkin on aina vaan helpompi kirjoittaa siitä hömpästä. Tänään kuitenkin päätin, että nyt on sopiva hetki ihmetellä tätä asiaa näin julkisesti, kun törmäsin Ennin blogissa mainintaan tästä samasta aiheesta.


Olen perustanut blogini ystävieni kehotuksesta. Aloitin nollasta, tietämättä mistään mitään. Olen pienen kaupungin tyttö, jonka lähes kaikki ystävät ovat muuttaneet isommille kylille. Jäin kuitenkin bloggaamiseen koukkuun todella nopeasti, koska se vuorovaikutus muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa teki minut onnelliseksi. Blogin kautta syntyneet ystävyys ja kaverisuhteet ovat olleet minulle niin iso juttu, etten pysty sitä sanoin kuvailemaan, että miten kiitollinen olen. Kun ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä, tuntuu se oma loputon innostus muotia kohtaan vähemmän turhamaiselta. Jep, vielä tänäkin päivänä monien mielestä muodin seuraaminen on turhamaista.


Mitäs minä tällä kaikella pohjustan? No sitä, että vuorovaikutus lukijoiden kanssa on hiipunut. Välillä tuntuu, että kirjoitan tyhjille seinille. Teen postauksen josta itse olen todella innoissani, mutta sitten saan kylmää vettä kasvoilleni kun huomaan, että innostukseeni ei sitten kukaan muu tarttunutkaan. Myönnän, en itsekään ole mikään ahkerin kommentoija, mutta kyllä nykyään päivittäin kommentoin jonkun blogia. Teen sen koska postaus on herättänyt minussa tunteita ja koska tiedän, miten kiva niitä kommentteja on saada.


Aluksi ajattelin kommentoinnin hiipuneen vain siksi, että muutin portaaliin. Sitten ajattelin, että en osaa enää tehdä kivoja postauksia, vaikka muutto ei blogini sisältöön ole vaikuttanut mitenkään. Tai no siten, että pystyn tarjoamaan yhä enemmän asukuvia ja muita muotiin liittyviä postauksia teille lukijoilleni, koska käyn Helsingissä useammin. Bloggerin aikana asukuvat olivat ne, jotka tuntuivat kiinnostavan lukijoitani eniten.


Nyt kuitenkin kun olen tästä vuorovaikutuksesta useampien bloggaajien kanssa keskustellut, niin olen tullut siihen tulokseen, että vika ei ole minussa vaan suunta nyt vaan on valitettavasti se, että kommentointi on blogeissa vähentynyt. Harmittaa, koska oikeasti tämän bloggaamisen parhautta on se vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa.


Kysynkin nyt, että ootteko te siellä vielä? Ja samalla haastan jokaisen tämän postauksen lukevan tarttumaan siihen omaan näppikseen, sillä vain yhdessä voimme tuoda sen vuorovaikutuksen takaisin. ♥


Eipä mulla muuta, palataan taas seuraavaksi niillä asukuvilla ja muodin höpinöillä.SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät