Missio raitapaidasta lopetettu toivottomana tehtävänä

Reilu neljä viikkoa sitten bongasin sen Trendistä ja sitten parista muustakin lehdestä.
Rakkaus juuri siihen raitapaitaan oli syttynyt, mutta en tiennyt tehneeni toivotonta valintaa rakkauteni suhteen vielä siinä kohtaa.
Vero Modan tyylikäs mustavalkoinen kauluspaita pystyraidoin on ollut muidenkin mielessä. Lehdessä ollut hintakin houkutti paitaa hankkimaan, 21,95€.

Etsin paitaa useammalta nettisivulta ja kävin myös liikkeissä. Hiattomana versiona raitaunelma löytyi, mutta ei sinä kauluspaitana. Liikkeissä saattoi olla isot mainoskuvat seinällä, jossa paita oli mallin päällä, mutta paitaa ei ollut missään.
Sain ihan älyttömän hyvää palvelua Hansan Vero Modalla kun kyselin paidan perään kassalla.
Kiitos vielä teille kahdelle ihanalle myyjälle! <3
Toinen myyjistä oli myös koittanut metsästää paitaa itselleen jo jonkin aikaa ja oli juuri päivää aiemmin käynyt sitä etsimässä Helsingin liikkeistä. Sitä ei kuitenkaan ollut sielläkään, joten luultavasti koko paitaa ei edes saa Suomesta. Kuulin myös, että joskus mainoskuvissa näkyviä vaatteita ei ehkä ole edes olemassa. Vaate on ollut olemassa vain merkin yleisiä mainoskuvia varten.
Opin siis myös jotain uutta. Usein olen siihen törmännyt, että telkkarissa pyörii tuotteen mainos, mutta kun menet liikkeeseen niin tuotetta ei ole enää jäljellä tai koskaan valikoimiin juuri siihen liikkeeseen tullutkaan.

Olin nähnyt vastaavan paidan lehdessä myös Zaralta. Suuntasinkin sitten seuraavaksi sinne ja kokeilin kahtakin vähän malliltaan erilaista paitapuseroa.Tuossa vasemman puoleisessa häiritsi se, että taskuja oli vain yksi ja oikeamman puoleisessa häiritsi, että ylipäänsä oli tasku. Päätin kuitenkin sovittaa, ettei asia jäisi mieltä vaivaamaan. Sillä hetkellä kun kauluspaidan vedin päälleni katosi missio mustavalkoista raitapaitaa kohtaan täysin. Se ei ollut juttuni sitten yhtään. Tuntui, että kasvoista hävisi kaikki väri ja samoin hiuksista.

Mainitsinkin jo aiemmassa postauksessa tehneeni reissusta kuitenkin muutaman keväisen löydön. Turhaan en ajanut Turkuun ja takaisin.

Tykkään nahkatakeista niin normi kuin biker mallisinakin. Tänä keväänä lehdissä näkyneet biker liivit ovat pistäneet silmääni ja nyt bongasin ihan täydellisen yksilön H&M:ltä. Voi kun odotan lämmintä kesäpäivää jolloin sen voi yhdistää farkkusortsien tai pitsimekon kanssa.
Zarasta mukaan lähti kauan etsinnässä ollut rento, mutta ryhdikäs,  collegepaita. Heräteostoksen virkaa pääsi toimittamaan "pakko saada" kaulakoru. Zaran korut on vaan aina niin ihania. Vaikka ne ovatkin vähän kalliimpia kuin vaikka henkkiksen korut, ovat ne myös ihan eri luokkaa laadultaan.

Kokeilin ensin tuota collegepaitaa upean keltaisena. Päädyin kuitenkin valkoiseen, koska mietin vaatekaapin sisältöä ja valkoisen voi yhdistää niin paljon useamman kanssa kuin sen keltaisen. Toivottavasti valitsin oikein, enkä heitä tähän valkoiseen vaikka ekalla käyttökerralla lasillista mustikkakeittoa. Olen vähän liiankin tehokas sotkemaan valkoiset vaatteet. Mutta valkoinen on aina sellainen väri, että siitä tulee kevätfiilis raikkautensa vuoksi.

Mitä keväisiä juttuja te olette jo hankkineet vai odotatteko, että lumet sulavat ennen hankintojen tekoa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Toi liivi on tosi kiva. Mä odottelen vielä ennen kuin teen keväthankintoja. Jos vaikka pääsisi vielä pienempään vaatekokoonkin 😉
-johanna-
Reetta Ekström,
Kiitos Johanna! 😊 Mukavaa kevään odotusta! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159