Missoni Lindex -malliston huivi vei sydämeni

Postailinkin syksyllä Missonin Lindexille tekemästä mallistosta ja että hankin siitä kaksi huivia ja neuleen.
Jostain kumman syystä tämä toinen huvi on ollut käytössä vain kerran ennen tätä viikkoa. Nyt se on kuitenkin vienyt sydämeni, koska sopii niin moneen väriensä puolesta.


Tykästyin niin kovasti tähän asukokonaisuuteen huivin ansiosta, että minulla on ollut se tällä viikolla kahtena päivänä päällä.
Eilen sitten nappailin kuviakin, etten vaan unohda tätä yksinkertaisen ihanaa kokonaisuutta.
Olen nimittäin päättänyt, että yritän olla ostelematta mitään ennen maaliskuun puoltaväliä. Paljastan syyn tähän päätökseen osittain parin viikon päästä.
Mutta päätöksen takia täytyy vaan koittaa tehdä "uusia" löytöjä vaatekaapin kätköistä. Se on kyllä kivaa vaihtelua, koska kuitenkin niitä uusimpia tulee aina käytettyä eniten ja vanhemmat hankinnat unohtuvat henkareihin roikkumaan.


Pipo, Tom Tailor / Takki, Peak PerformanceHuivi, Missoni Lindex / Neule, Bik Bok  (ehdoton tämän hetken lemppari myös)Toppi, Sisley / Housut, COSKengät, Ugg Australia / Kangaskassi & kuoret, Marc by Marc Jacobs

Unohdan aina mainita, mutta tulkaa ihmeessä tutustumaan ja tykkäämään Life Is Beautifulin facebook-sivusta: http://www.facebook.com/lifeisbeautifuland

Tykkää-merkinnät

Kommentit