Mitä jäi käteen toukokuusta?

Koko toukokuun odotin sitä hellejaksoa, joka aiempina vuosina on toukokuussa meitä hellinyt. Odotin turhaan, ainoat oikeasti lämpimämmät päivät olivat vasta tällä viikolla, eivätkä nekään vetäneet vertoja vaikkapa viime vuoden toukokuun säille. Kaksi kertaa tarkenin pukeutua sandaaleihin tässä kuussa ja nilkat paljaina olen kulkenut jo helmikuusta asti, mutta sen enempää en ole tarkentunut kinttujani vilauttelemaan vieläkään.
Toukokuu oli todella kiireinen. Tekemistä oli niin paljon, että on vaikea käsittää kuukauden olevan muutaman tunnin kuluttua ohi. Aika lensi ja aina tuntui olevan maanantai tai perjantai. Toukokuussa myös varmistui uusi työpaikkani ja kerronkin siitä heti huomenna. Olen suhannut Salon ja Helsingin väliä lukemattomia kertoja ja nauttinut ihanien tyttöjen seurasta blogijuttujen parissa.
Toukokuussa vietettiin myös blogikotini synttäreitä, kun Bellablogit täytti 3 vuotta. Olen ollut osa tätä portaalia vasta neljän kuukauden ajan, mutta tuntuu, että olisin ollut osa belloja jo kauemminkin - niin kotoisaksi olen oloni täällä tuntenut. Synttäreistä on tulossa oma postaus, mutta hektisen viikon takia en ole vielä ehtinyt sitä tekemään.

Hiukseni ovat tainneet toukokuun aikana olla vähän kaiken väriset ja nyt ajattelinkin hetkeksi rauhoittua näiden tukkakokeiluiden kanssa ja olla vähän aikaa hattraisen haaleiden vaaleanpunaisten hiusten kanssa. Uusi ajatus hiuksien suhteen on jo päässäni, mutta sen aika ei ole ihan vielä. Hiusvärien lisäksi kokeilin toukokuussa monia erilaisia huulipunia: mustaa, turkoosia, pinkkiä, korallia, persikkaista... Tällä hetkellä kaipaan kasvoilleni eniten auringon kosketusta, eli niitä pisamia, joita lapsena niin kovasti inhosin, mutta joita olen iän myötä oppinut rakastamaan.
Koin toukokuussa niin ilon kuin surunkin tunteita, vaikka lähinnä niitä hömppä juttuja tähän postaukseen kokosinkin. Vaikka välillä heittäydyn syvällisemmäksikin niin päätarkoitus tällä blogilla kuitenkin on se, että se tuo hyvää mieltä itselleni ja toivottavasti hymyn huulille ja inspiraatiota teille lukijoille. Mutta pakko kyllä mainita, että toukokuun sää oli todella suuri pettymys, niin suuri, että se sai minut välillä jopa unohtamaan että on jo toukokuu.
Mahtia kesän odotusta teille kaikille ja käykäähän kurkkaamassa myös blogin fb-sivuilla, siellä meinaan olisi käynnissä aivan ihana Syster P koruarvonta! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät