Mitä katson nyt

Tv-sarjat ovat ehdottomasti yksi pahin koukutukseni. Eivät ne sentään vaatteiden ja asusteiden ohitse mene, mutta ei paljon puutukaan.
Olen pienestä asti ollut koukussa sarjoihin. Tykkään myös elokuvista, mutta sen jälkeen kun tv-sarjoista alettiin julkaisemaan dvd-bokseja on leffojen hankinta jäänyt todella vähäiselle.

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin elokuva, joka loppuu omasta mielestä oudosti tai liian kesken. Jatkoa ei tule ikinä.
Tämä on varmasti suurin selitys siihen, että mikä sarjoissa kiehtoo - ne antavat vastauksia uusilla jaksoilla vaikka kymmenenkin tuotantokauden ajan.
Olenkin kerännyt dvd-bokseja jo reilun kahdeksan vuoden ajan. Kaikkea kaunista rakastavana on pakko todeta, että ne ovat erittäin kivan näköisiä siisteissä riveissään mustassa kirjahyllyssä.

Eläydyn vahvasti mukaan tv-sarjoihin, elokuviin ja kirjoihin. On ohjelmia joita en suostu katsomaan kenenkään kanssa, koska haluan sulkea pois kaikki ulkopuoliset tekijät sen yhden jakson ajaksi. Kaikki muut ajatukset katoaa päästä ja keskityn vain siihen yhteen asiaan - täydellistä.

Olen joidenkin sarjojen katsomisen suhteen kaudenkin edellä siitä, mitä telkkarista on näytetty. Pääsääntöisesti olen kuitenkin jäljessä. Sarjat joista ei uusia jaksoja tule enää ikinä ei ole niiden kiireistenpien katsottavien listalla. Täykkärien ja Lostin viimeinen kausi on edelleen katsomatta.

Tällä hetkellä katson yhtä lempparisarjaani, jonka seuraksi usein tarvitaan nessuja. Starttasin loppuviikosta Greyn anatomian seitsemännen tuotantokauden ja olen niin koukussa taas kerran. Se on jännä, että hyllyssä odotteleva boksi ei polttele yhtään niin kauan kun siinä on kelmut vielä päällä. Mutta kun kelmut poistaa ja katsoo sen ensimmäisen jakson niin se on menoa. Toivottavasti tämä ei jää kuluvan viikon ainoaksi postaukseksi!


Mikä sarja on koukuttanut sinut? 
Mukavaa talvilomaa kaikille sitä viettäville! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dii,
Suosittelen lämpimästi Netflixii, sieltä voi kattoo vaikka mitä sarjojen tuotantokausia ja maksaa vaan 8e/kk 😊 Tällä hetkellä mulla menossa siskoni on noita!
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Juu, tiiän ton palvelun, mutta kun ei kerkee katsomaan niitäkään mitä hyllyssä odottaa,heh! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159